Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Op radiozender 100% NL maak je deze week maarliefst 7 keer kans op een gratis huurauto van Diks voor één week. Onder de naam 100% NL Routeplanner geeft Barry Paf elke ochtend (en via social media) een voucher weg voor een week lang autohuur naar keuze bij een BOVAG-lid, dus ook bij Diks Autoverhuur.

Wil jij kans maken op een gratis huurauto?

Luister deze week van 6.00 tot 10.00 uur naar 100% NL en vertel hen waar jij naartoe zou willen gaan en waarom via de 100% NL Routeplanner.

Op vakantie in eigen land

De actie van 100% NL is onderdeel van de grote BOVAG zomercampagne, waarin ondernemers die hard getroffen zijn door de coronamaatregelen een steuntje in de rug krijgen. Hierbij is de rode draad ‘wat kan wel’. De meeste vakantieplannen zijn dit jaar in duigen gevallen, waardoor veel mensen in Nederland op vakantie gaan. Een huurauto waar jij al je spullen kunt vervoeren is hierbij ideaal. Met de actie maak je kans op een huurauto voor 7 dagen ter waarde van € 449,-. Het enige wat jij als luisteraar van 100% hoeft te doen, is jezelf aan te melden bij 100% NL met een klinkende motivatie.

Welke auto wil jij voor 7 dagen gratis huren?

Van auto tot personenbus, de keuze is aan de winnaars! Ben jij de winnaar van een van de gratis huurauto’s? Dan bepaal jij helemaal zelf in welke auto jij 7 dagen kunt rijden. Zo kun jij in ieder soort auto tot de waarde van € 449,- rijden. Wij hebben onze favorieten alvast voor je op een rijtje gezet. Bij ons ontvang je naar een gratis huurauto voor 7 werkdagen ook onbeperkt kilometers en een gratis verlaagd eigen risico.

Ford Focus - Opel Astra (F)

De Ford Focus en Opel Astra zijn populair voor autovakanties. Deze auto’s vallen in onze categorie F. Ze zijn prettige gezinsauto’s, met een uitstekende rijdynamiek. Ze zien er sportief uit en zorgen voor een veilig en comfortabel gevoel. De Opel Astra en Ford Focus zijn beide uitgerust met de meest moderne technische snufjes. Ideale autos om mee rond te touren tijdens jouw vakantie!

Renault Captur - Opel Mokka (SPK)

Wil jij iets meer ruimte voor jouw weekje vakantie in eigen land? Kies dan een Renault Captur of Opel Mokka uit de SPK klasse. Een uitstekend idee voor een avontuurlijke rit. Een auto huren is hierdoor absoluut geen saaie aangelegenheid meer. Bovendien betekent kiezen voor deze modellen als huurauto, kiezen voor moderne vormgeving en de nieuwste techniek.

Op vakantie met een gratis huurauto

Hoe lekker zou het zijn als jij een week gratis in een van onze huurauto’s kunt rijden! Weet jij al wat jij in deze week allemaal zou doen? In ons blog ‘op vakantie met de auto in Nederland’ lees je wat jij allemaal kunt beleven.


Wil jij kans maken op een gratis huurauto van Diks? Luister dan elke dag van 6.00 tot 10.00 uur naar 100% NL en vertel hen waar jij naartoe zou willen gaan en waarom via de 100% NL Routeplanner.

Reacties