Huren bij DIKS is 'appeltje-eitje'

Samen op de goede weg
Diks Autoverhuur, 6 Apr 2023 09:00

Staat er dit Paasweekend een familiebezoek op de planning? Of ontvlucht je deze verplichtingen liever en ga je een weekendje weg? Wat de invulling van jouw weekend ook mag zijn; bij DIKS helpen we graag om er een paar zonnige en zorgeloze dagen van te maken. Hoe we dit doen? Gewoon door te doen wat we altijd doen: supersnelle en vriendelijke service leveren. Bij DIKS is het huren van een voertuig namelijk appeltje-eitje en niet alleen spreekwoordelijk! 

Vanaf morgen (vrijdag 7 april) vind je in al onze vestigingen mandjes met heerlijke frisse appeltjes en chocolade paaseitjes. Niet alleen een lekker en/of gezond snackje, maar ook een leuke reminder aan het gemak van onze dienstverlening! Kom jij gezellig langs?

Waarom DIKS?


✔️  Breed assortiment aan voertuigen

✔️  Scherpe tarieven

✔️  Veilig en betrouwbaar

✔️  Eenvoudig online reserveren

✔️  Flexibele huurperiodes

Altijd op ons Paasbest met de nieuwe website

Bij DIKS begrijpen we dat het huren van een voertuig best wat tijd kan kosten. Maar dankzij ons grote wagenpark, onze verschillende locaties én klantenservice, proberen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

En daar komt onze vernieuwde website nog eens bovenop! Met ons overzichtelijke boekingsproces, snelle laadtijden, meertalige opties (Nederlands en Engels) én realtime beschikbaarheid is het huren van een voertuig een fluitje van een cent. En omdat onze website ook nog eens mobielvriendelijk is, kan je altijd en overal een voertuig reserveren!