Een Leven Lang DIKS: Het verhaal van Sam en opa & oma Bakker

Leven Lang DIKS
Diks Autoverhuur, 9 Feb 2024 00:00

DIKS bestaat 75 jaar, en om dit jubileum te vieren, nemen we je de komende maanden mee in de verhalen van de mensen die we elke dag op weg helpen.

P.S. in elk verhaal zit een kortingscode verstopt, want: "wie jarig is trakteert!"

Deze maand spraken wij met Sam, geen onbekende bij DIKS. Hij huurt nu voor de derde keer bij ons en zijn reden? Een diepgewortelde familieband. “Mijn opa en oma, waren vaste klanten bij DIKS”, begint Sam. "Ze woonden hier in Amsterdam West en elke keer als ze een auto nodig hadden, gingen ze naar DIKS. Het was voor hen een vertrouwde naam, een traditie."

Waarom ik bij DIKS een auto huur? Omdat m'n vader, opa en oma dat al deden!

Sam (25 jaar)

Als wij Sam vragen naar zijn herinneringen aan DIKS vanuit zijn kindertijd, licht zijn gezicht op. "Oh, ik herinner me nog goed hoe we met opa en oma naar DIKS gingen," vertelt hij enthousiast. "Het was altijd een uitje. Opa praatte honderduit met de medewerkers terwijl oma en ik in de wachtruimte een kopje koffie dronken.”

Die sentimentele waarde is wat DIKS onderscheidt voor Sam. "Het gaat niet alleen om de auto's," zegt hij met een glimlach. "Het gaat om de herinneringen die eraan verbonden zijn."

Maar wat maakt DIKS dan zo speciaal voor de familie Bakker? "Het is de persoonlijke touch," legt Sam uit. "Bij DIKS behandelen ze je als familie. Ze luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je met een gerust hart de weg op kunt."

De band met DIKS gaat verder dan alleen maar het huren van een auto. Voor Sam is het een band met jaren aan herinneringen. "Zo is er nog een medewerker die ik al ken sinds kinds af aan, die altijd naar de familie vraagt. Dit is één van de punten die een auto huren bij DIKS extra speciaal maakt."

Naast de herinneringen met Opa en Oma, heeft Sam ook zelf  leuke herinneringen gemaakt. Wat is dan je leukste herinnering?  "Toen ik mijn eerste auto huurde met 10% korting dankzij de kortingscode "DIKS10" werd ik geholpen door een vriendelijke medewerker die ook altijd mijn opa en oma hielp. Zij werden toen op weg geholpen en ik nu ook!”

Het verhaal van Sam laat zien dat voor sommige mensen DIKS meer is dan alleen een autoverhuurbedrijf. Het is een symbool van familie en traditie. En zoals Sam het zo mooi verwoordt: "Bij DIKS huur je niet zomaar een auto, je huurt een stukje jarenlange betrouwbaarheid."

Vertel jouw verhaal

Vind je dit een leuk verhaal? En zou jij jouw ervaring met DIKS ook willen delen? Laat het ons dan weten en wie weet staat jouw avontuur binnenkort online!