Een Leven Lang DIKS: Een dappere rit naar de Efteling

Leven Lang DIKS
Diks Autoverhuur, 1 May 2024 08:00

DIKS bestaat 75 jaar, en om dit jubileum te vieren, nemen we je elke maand mee in de verhalen van de mensen die we elke dag op weg helpen. Daarnaast zit er in elk verhaal een kortingscode verstopt, want hé: "Wie jarig is, trakteert!"

Deze maand staat het verhaal van Sofie centraal. Want laten we eerlijk zijn, het is niet elke dag dat je besluit je angsten recht in de ogen te kijken. Maar voor Sofie was dat precies haar plan: Een dagje Efteling, in de rij staan voor de Python en haar diepgewortelde angst voor achtbanen overwinnen. En waarom ook niet?

Ik huur bij DIKS omdat ik mijn angst voor de Python ga overwinnen!

Sofie (31 jaar)

Sofie straalt vastberadenheid uit terwijl we met haar praten. Haar avontuur begint eigenlijk al bij het huren van een auto bij DIKS. Dat gaat niet alleen over van A naar B komen, maar ook over het omarmen van avontuur en het aangaan van persoonlijke uitdagingen.

Voor Sofie bood het huren van een auto bij DIKS de flexibiliteit die ze nodig had voor haar dagje Efteling. Het stelde haar in staat om op haar eigen tempo te reizen en de dag zo te plannen dat ze haar angst kon overwinnen zonder zich te hoeven haasten. "DIKS gaf me de vrijheid om mijn eigen route te kiezen en mijn angsten op mijn eigen voorwaarden aan te gaan," legt Sofie uit.

Waarom we bij DIKS zo'n voorstander zijn van het overwinnen van angsten? Nou, het zit 'm in ons DNA. We geloven in het aanmoedigen van onze klanten om hun grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. En soms begint dat al met het huren van een auto!

Het belang van betrouwbaarheid

Het lokale karakter van DIKS speelde opnieuw een belangrijke rol in de beslissing van Sofie. "Het feit dat DIKS gevestigd is in Amsterdam en ik jullie getipt kreeg van meerdere vrienden gaf me vertrouwen," zegt ze. "Door de Amsterdamse accenten die je om de oren vliegen, weet je dat het een lokale onderneming is. Door de gastvrijheid, weet je dat ze bij DIKS om hun klanten geven. Deze combinatie maakte het huren van een auto bij hen een heel stuk aantrekkelijker."

Bij DIKS hebben we inmiddels 75 jaar ervaring en een breed scala aan voertuigen, van busjes tot compacte auto’s zoals degene die Sofie huurde. Deze diversiteit stelde haar in staat om een voertuig te kiezen dat perfect paste bij haar behoeften voor de dag, en het gaf haar de zekerheid dat ze kon vertrouwen op de kwaliteit van DIKS.

De grote dag

Op de dag van haar avontuurlijke reis naar de Efteling kwam het autootje van DIKS goed van pas. Sofie herinnert zich: "Ik had genoeg ruimte voor mezelf en mijn vrienden, en het was comfortabel genoeg om me te ontspannen voordat ik mijn angsten in de ogen moest kijken."

Wat Sofie het meest waardeerde, was de zorgzame klantenservice die ze bij DIKS ervoer. "Ze namen de tijd om me alles over het voertuig uit te leggen, zorgden ervoor dat mijn kortingscode DAGJEWEG goed werd toegepast en dat ik me op mijn gemak voelde voordat ik de weg op ging," zegt ze.

Maar het hoogtepunt van de dag? Dat was zonder twijfel het moment waarop Sofie eindelijk de moed verzamelde om in de Python te stappen. Met kloppend hart en klamme handen trotseerde ze haar diepgewortelde angst voor achtbanen. En guess what? Ze overleefde het, sterker nog, ze genoot er zelfs van! De snelheid, de adrenaline, het gevoel van vrijheid – het was allemaal de moeite waard.

Bij het ophalen van de bestelbus kregen Mark en Claudia uitleg over de werking van de bus. "De medewerkers namen de tijd om ons uit te leggen hoe alles werkte en gaven ons handige tips voor het laden van de bus," herinnert Mark zich. "Je rijdt tenslotte niet elke dag in zo'n bus, dus van die service maakten wij dankbaar gebruik."

"Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat een bus nodig was voor mijn klus!" herhaalt Mark met een glimlach. Voor Mark en Claudia betekende het huren van een bestelbus bij DIKS niet alleen het overbrengen van hun spullen, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven samen.

Nog meer avontuur

Nu kijkt Sofie met een grote glimlach terug op haar overwinning. Ze is niet alleen trots op zichzelf omdat ze haar angst heeft overwonnen, maar ook omdat ze mede dankzij DIKS weer vertrouwen heeft gekregen in het avontuurlijke leven. Ze heeft zelfs al haar volgende pretpark bezoeken ingepland en daarbij natuurlijk een DIKS-auto gehuurd.

Terwijl Sofie terugkijkt op haar dag vol uitdagingen en overwinningen, is het duidelijk dat DIKS een belangrijk onderdeel was van haar succesverhaal. Voor de komende 75 jaar belooft DIKS dezelfde toewijding aan service en het delen van bijzondere momenten met haar klanten, zoals Sofie's onvergetelijke rit naar de Efteling.

Vertel jouw verhaal

Mail ons jouw DIKS verhaal (met foto's en/of video's) voor 31 december 2024 en wie weet rijd jij straks een jaar lang gratis in de DIKSte deelauto van Nederland!

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Mail ons