Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Het is weer voorjaarsvakantie. Een vakantie in tijden van lockdown is toch altijd een beetje anders. Normaal bezoek je wellicht een dierentuin, pretpark of ga je met de kinderen op vakantie naar een skigebied. Helaas zit dat er dit jaar nog even niet in.


Toch zijn de kinderen vrij en snappen wij heel goed dat je er even uit wilt. Helemaal omdat vrijwel alle kinderen de afgelopen weken thuisonderwijs hebben gehad, is het goed om even het huis uit te gaan. Maar wat doe je in de voorjaarsvakantie tijdens een lockdown? Wij geven je 4 leuke tips!

Diks Autoverhuur helpt je op weg.
Fiat 500 Cabrio van Diks Autoverhuur geparkeerd in bloemenveld.

1. Bezoek een natuurgebied

Nederland kent heel veel mooie en uitgestrekte natuurgebieden. Er zijn een paar bekende zoals de Veluwe en de Loonse en Drunense Duinen, maar Nederland kent nog veel meer mooie parels. En het leuke is: ieder natuurgebied heeft zijn eigen schoonheden. Zo zijn er natuurgebieden die bekend staan om hun uitgestrekte vlaktes met heide, maar vind je in Nederland ook begroeide natuurgebieden met veel bos.


De natuurgebieden van Nederland hebben dus veel te bieden en voor kinderen is er vaak veel te doen. Zo kunnen ze een speciaal kinderroute of kabouterpad volgen, boomhutten bouwen of lekker buitenspelen. Met een huurauto rijd je veilig naar ieder natuurgebied. Zo kun je het openbaar vervoer vermijden en toch op de mooiste plekken van Nederland komen.

2. Roadtrip door Nederland

Naast dat Nederland veel mooie natuurgebieden heeft, kent het ook veel leuke autoroutes. Het rijden van een leuke route door Nederland is misschien wel de meest veilige manier om er even tussenuit te zijn, tijdens de lockdown. Je blijft met jouw gezin in de auto en komt langs mooie plekken. Vul een lekkere picknickmand met hapjes of rijdt langs een drive-in restaurant om jullie lunch te voorzien. Wist je dat je bij Diks een auto kunt huren en dat je de eerste 100 kilometer kilometervrij rijdt? In 100 kilometer kun je echt een mooie roadtrip maken!

Diks Autoverhuur helpt je op weg.

3. Ga (op afstand) langs bij familie

Natuurlijk is het niet de bedoeling om met de hele familie bij elkaar te komen. Toch is er in de voorjaarsvakantie meer tijd om even langs te gaan bij familie die iets verder weg woont. Vooral voor kinderen die hun oom of tante al even niet hebben gezien kan dit een fijn uitje zijn. Zo kun je een auto huren en langs familie rijden. Knutsel van te voren een mooi cadeautje of maak een vrolijke tekening en geef deze af of zwaai even naar elkaar. Zo kun je toch op een verantwoorde manier even langs familie en ben je de deur even uit met je kinderen.

4. Bezoek een andere stad

De prachtige binnensteden van ons land liggen er nu wat verlaten bij. Toch is het erg leuk om er doorheen te lopen. Helemaal met kinderen is het nu het ideale moment. Neem de kinderen eens mee voor een wandeling door de historische straten van een stad. Onderweg kun je gezellig warme chocomelk of wat lekkers afhalen bij de plaatselijke restaurantjes. Zo support je gelijk de locals.


Wij hopen dat deze 4 tips helpen bij het invullen van een leuke en fijne voorjaarsvakantie! Wij helpen je bij Diks Autoverhuur graag veilig op weg!

personenvervoer of personenbussen geschikt voor shorrtlease bij DIks Autoverhuur

Reacties