Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Autoverhuur Amsterdam-Zuid

Van Ostadestraat 278-280, 1073 TW, Amsterdam

of

Huur een auto in Amsterdam-Zuid

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

Een lage borg
Kilometer vrij vanaf 7 dagen
Gratis annuleren
Prijs incl. verzekering

Auto huren in Amsterdam-Zuid

Je vindt ons op de Van Ostadestraat 278-280, centraal gelegen in de Amsterdamse wijk De Pijp. Vlakbij het Sarphatipark, op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en net over de Amstel vanuit Amsterdam-Oost. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Amsterdam-Centrum, Diamantbuurt, Transvaalbuurt, Rivierenbuurt, Oud-Zuid en de RAI Amsterdam.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Indien beschikbaar gratis parkeren op 3 parkeervakken voor de deur. Anders parkeer je het voertuig in de buurt en laat je de sleutel achter in de sleutelkluis. Denk daarbij aan betaald parkeren in de buurt van ma t/m za 09:00 tot 00:00 en zo 12:00 tot 00:00 uur.

 • Maandag
 • 8:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 8:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 8:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 8:00 - 19:30
 • Vrijdag
 • 8:00 - 19:30
 • Zaterdag
 • 8:00 - 19:30
 • Zondag
 • 9:00 - 12:30

Auto huren in Amsterdam-Zuid

Wil je een auto huren in Amsterdam-Zuid? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets, stationwagens en personenbussen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 7 personen, inclusief bestuurder. Wil jij met één van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.

Personenbus huren in Amsterdam-Zuid? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Wil je graag een personenbus huren in Amsterdam-Zuid? Bij ons huur je altijd een nette, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan zonder risico’s op problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen en onze goede service, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur.

luxe auto voor één dag huren bij Diks Autoverhuur

Bestelbus huren in Amsterdam-Zuid? Dat doe je bij Diks Autoverhuur!

Wil je een bestelbus huren in Amsterdam Zuid? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur. In Amsterdam-Zuid staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Een gestroomlijnd bedrijf dus. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren. Want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. Zo heb je snel een bestelbus tot je beschikking. Indien gewenst kunnen wij je bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk nu ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Verhuisbus huren in Amsterdam-Zuid?

Je gaat verhuizen! Dat is natuurlijk hartstikke spannend. Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best voor wat stress zorgen. Gelukkig is Diks Autoverhuur er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk een verhuisbus huren voor de verhuisdag. Zo zorg je ervoor dat al je spullen gemakkelijk van je oude naar je nieuwe woning kunnen worden vervoerd. En bij Diks Autoverhuur maken we de huur van een verhuisbus heel gemakkelijk. Je kunt de verhuisbus gemakkelijk online reserveren voor een voordelige prijs!

Vrachtwagen huren in Amsterdam-Zuid. Dat doe je bij Diks Autoverhuur!

Ga je een vrachtwagen huren in Amsterdam-Zuid? Dan vinden wij het heel belangrijk dat je veilig de weg op kunt. De betrouwbaarheid van ons materieel waarborgen wij dan ook elke dag weer. Diks Autoverhuur is dan ook aangesloten bij de BOVAG. Bovendien verhelpen wij eventuele pech overal binnen Europa, via Eurocross. Maar dankzij de kwaliteit en het eigen onderhoud van onze vrachtwagens, zal je de service van Eurocross niet snel nodig hebben. Wij rijden uitsluitend in kwalitatief goede auto’s, zoals bijvoorbeeld Mercedes (Atego, Axor). Een vrachtwagen huren bij Diks is dus altijd veilig!

Vrachtwagen huren in Amsterdam-West