Voertuig huren

Selecteer een voertuigcategorie

Prijs incl. verzekering en BTW
Schoon en gedesinfecteerd
Borg €200,- + het huurtarief
Gratis annuleren

DIKS Autoverhuur
Amsterdam Zuidoost

Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 13:00 uur
Zondag
08:30 - 11:00 uur

Auto huren in Amsterdam Zuidoost

Je vindt ons op de Schepenbergweg 30, in Amsterdam Zuidoost. Vlakbij de Arena, de Ziggo Dome en de IKEA vind je ons nieuwste DIKS filiaal. We hebben ons gebied weer wat verder uitgebreid buiten de ring zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen bedienen - dus ook iedereen die het centrum wil vermijden. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude en Weesp.

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

  3. Heb je een grote bus (11m³ t/m 22m³) gehuurd? Parkeer deze op het parkeerterrein tegenover de Leenbakker.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Als de vestiging gesloten is kan het voertuig gewoon worden ingeleverd. Parkeer het voertuig in de buurt en laat de sleutels achter in de sleutelkluis. Je vindt de sleutelkluis aan het begin van de steeg, rechts achter het hek.

Bussen vanaf 9m³ en groter mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein tegenover de Leenbakker. Parkeren in de buurt is gratis.

Auto huren in Amsterdam Zuidoost

Als je een auto wilt huren in Amsterdam Zuidoost, dan is DIKS de perfecte keuze. Met 70+ jaar ervaring in zowel zakelijke als particuliere verhuur, zijn wij een betrouwbare partner. Ons aanbod bestaat uit verschillende modellen auto's, waaronder hatchbacks, cabriolets, stationwagens en personenbussen die geschikt zijn voor groepen van 1 tot maximaal 7 personen. Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op wanneer het jou het beste uitkomt.

Personenauto huren

Personenbus huren in Amsterdam Zuidoost

Ben je op zoek naar een personenbus om te huren in Amsterdam Zuidoost? Bij DIKS huur je altijd een betrouwbare en schone bus, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan. Handig voor bedrijfsuitjes, sportwedstrijden of vakanties met vrienden! Onze hoogwaardige personenbussen en uitstekende service zorgen ervoor dat veel particulieren voor ons kiezen bij het huren van een personenbus.

Personenbus huren

Bestelbus huren in Amsterdam Zuidoost


Op zoek naar het huren van een bestelbus in Amsterdam Zuidoost? Bij DIKS vind je de beste bestelbussen tegen de laagste prijzen. Onze service is aangepast aan de specifieke behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Als je de juiste bestelbus op onze website hebt gevonden, kun je deze direct huren. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen de bus naar je toe brengen indien nodig. Bekijk nu onze selectie bestelbussen voor de beste aanbiedingen!

Bestelbus huren

Verhuisbus huren in Amsterdam Zuidoost

Ga je verhuizen? Dat is natuurlijk spannend en gaat gepaard met veel verantwoordelijkheden. Laat DIKS wat stress voor je wegnemen door bij ons een betrouwbare verhuisbus te huren voor de verhuisdag. Zo kun je gemakkelijk al je spullen vervoeren van je oude naar je nieuwe woning. Bij DIKS maken we het huren van een verhuisbus eenvoudig; jij kiest een dag en tijd en jouw verhuisbus staat klaar als je hem nodig hebt.

Verhuisbus huren