Voertuig huren

Selecteer een voertuigcategorie

Prijs incl. verzekering en BTW
Schoon en gedesinfecteerd
Borg €200,- + het huurtarief
Gratis annuleren

DIKS Autoverhuur
Almere

Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 13:00 uur
Zondag
09:00 - 12:00 uur

Auto huren in Almere

Snel, veilig en goedkoop een goed voertuig huren, doe je uiteraard bij Diks Autoverhuur Almere! Ben jij woonachtig in of in de buurt van Almere en wil je een voertuig huren? Dan zit je goed bij Diks Autoverhuur Almere. Of het nu om een auto, bestelbus, personenbus, vrachtwagen, koelwagen of verhuiswagen gaat, wij hebben het allemaal voor je paraat!

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Als de vestiging gesloten is kan het voertuig gewoon worden ingeleverd. Parkeer het voertuig op het naastgelegen parkeerterrein en laat de sleutels achter in de sleutelkluis. Deze bevindt zich naast de ingang van de vestiging.

LET OP: Zorg er bij het parkeren voor dat je geen geparkeerde voertuigen blokkeert. Er staan namelijk ook eigen voertuigen op het parkeerterrein.

Auto huren in Almere

Wil jij een auto huren in Almere? Dan ben je aan het juiste adres bij Diks Autoverhuur Almere. Met een enorm wagenpark hebben wij altijd een passend voertuig voor je beschikbaar. Je rijdt immer veilig de straat uit, want onze voertuigen worden iedere week gecheckt door onze monteurs. Daarnaast rij je altijd in een voertuig dat niet ouder is dan 3 jaar. Ook bieden wij je de mogelijkheid om onze voertuigen mee op vakantie door Europa te nemen. Handig als je geen eigen auto voor de deur hebt staan of met familie of een grote groep vrienden op stap wilt. Denk aan een roadtrip door Europa, skivakantie, of lekker een weekendje naar het Zuiden. Met 24/7 pechhulp rij je altijd zonder zorgen weg.

Personenauto huren

Personenbus huren in Almere

Personenbus huren in Almere? Bij Diks Autoverhuur Almere huur je altijd een frisse, comfortabele en veilige personenbus tegen een scherpe prijs. Wij hebben diverse modellen beschikbaar geschikt voor 1 tot maximaal 9 personen, inclusief bestuurder. Op festivalweekend of naar de camping en heb je naast veel zitplaatsen ook ruimte nodig voor de bagage? Ga dan voor onze Mercedes Sprinter met dubbele cabine. Daar past alles in!

Personenbus huren

Bestelbus huren in Almere

Wil je een bestelbus huren in Almere? Een goede bus vind je bij Diks Autoverhuur Almere. Wij hebben diverse Mercedes Sprinters voor je klaar staan, met laadruimtes van 9m3 tot 15m3. Ook onze Mercedes Pick-ups en bestelbussen met laadruimte staan voor je paraat. Het is net welke bestelbus het beste bij je past. Heb je de juiste bus gevonden? Dan kun je hem direct huren, want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. Bekijk ons aanbod bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Bestelbus huren

Verhuiswagen huren in Almere

Verhuisplannen? Verzeker jezelf dan alvast van een voordelige verhuiswagen van Diks Autoverhuren in Almere. Naast ons grote aanbod verhuiswagens (met elektrische laadlift), kunnen wij je ook helpen aan een aantal handige verhuisspullen. Denk aan touw en blok, verhuisdozen, verhuisdekens, hondje, palletwagen en meer. Zo kun jij je persoonlijke spullen makkelijk en veilig van A naar B brengen. Zonder zorgen een verhuiswagen huren doe je bij Diks!

Verhuiswagen huren