Voertuig huren

Selecteer een voertuigcategorie

Prijs incl. verzekering en BTW
Schoon en gedesinfecteerd
Borg €200,- + het huurtarief
Gratis annuleren

DIKS Autoverhuur
Amsterdam West

Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 15:30 uur
Zondag
09:00 - 12:30 uur

Auto huren in Amsterdam-West

Je vindt ons op de Willem de Zwijgerlaan 336D, in de Amsterdamse wijk De Krommerdt. Vlakbij het Erasmuspark, op loopafstand van Jan Evertsenstraat en net over de Kostverlorenvaart vanuit de Kinkerbuurt. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Amsterdam-Centrum, Amsterdam-West, Bos en Lommer, Staatsliedenbuurt, Oud-West, De Baarsjes, Landlust en het Westerpark.

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Als de vestiging gesloten is kan het voertuig gewoon worden ingeleverd. Parkeer het voertuig in de buurt en laat de sleutels achter in de sleutelkluis. Je vindt de sleutelkluis naast de ingang van de vestiging.

Betaald parkeren in de buurt
Amsterdam-Westma t/m za 09:00 – 24:00

LET OP:  Onze voertuigen hebben géén parkeervergunning en je bent als huurder verantwoordelijk voor het voertuig totdat wij deze de volgende werkdag hebben ingenomen. Zorg er dus voor dat je betaald voor het parkeren. Zo voorkom je een vervelende parkeerboete.

Auto huren in Amsterdam-West

Wil je een auto huren in Amsterdam-West? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets, stationwagens en personenbussen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 7 personen, inclusief bestuurder. Wil jij met één van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.

Personenauto huren

Personenbus huren in Amsterdam-West

Wil je graag een personenbus huren in Amsterdam-West? Bij ons huur je altijd een nette, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan zonder risico’s op problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen en onze goede service, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur.

Personenbus huren

Bestelbus huren in Amsterdam-West

Wil je een bestelbus huren in Amsterdam West? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur. In Amsterdam-West staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Een gestroomlijnd bedrijf dus. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren. Want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. Zo heb je snel een bestelbus tot je beschikking. Indien gewenst kunnen wij je bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk nu ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Bestelbus huren

Verhuisbus huren in Amsterdam-West

Je gaat verhuizen! Dat is natuurlijk hartstikke spannend. Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best voor wat stress zorgen. Gelukkig is Diks Autoverhuur er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk een verhuisbus huren voor de verhuisdag. Zo zorg je ervoor dat al je spullen gemakkelijk van je oude naar je nieuwe woning kunnen worden vervoerd. En bij Diks Autoverhuur maken we de huur van een verhuisbus heel gemakkelijk. Je kunt de verhuisbus gemakkelijk online reserveren voor een voordelige prijs!

Verhuisbus huren