This page is only published in Dutch

Rent a vehicle

Choose a vehicle category

Price incl. insurance and VAT
Clean and disinfected
€200,- deposit + tariff
Free cancellation

DIKS rent-a-car
Utrecht | Nieuwegein

Monday
08:00 - 17:30 uur
Tuesday
08:00 - 17:30 uur
Wednesday
08:00 - 17:30 uur
Thursday
08:00 - 17:30 uur
Friday
08:00 - 17:30 uur
Saturday
08:00 - 13:00 uur
Sunday
08:30 - 11:00 uur

Auto huren in Nieuwegein

Snel, veilig en voordelig een kwalitatief voertuig huren doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur Nieuwegein! Ben je gevestigd in Nieuwegein of de omgeving ervan en heb je behoefte aan een huurvoertuig? Dan ben je bij Diks Autoverhuur Nieuwegein aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een personenauto, bestelbus, personenbus, vrachtwagen, koelwagen of verhuiswagen, wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar!

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Als de vestiging gesloten is kan het voertuig gewoon worden ingeleverd. Parkeer het voertuig in de buurt en laat de sleutels achter in de sleutelkluis. Je vindt de sleutelkluis links naast de ingang van de vestiging.

Auto huren in Utrecht | Nieuwegein

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare autoverhuur in Nieuwegein en omgeving Utrecht, biedt DIKS autoverhuur de perfecte oplossing. Met onze uitgebreide vloot voertuigen, variërend van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens, streven we ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu een kort uitstapje maakt of een langdurig verblijf plant, bij DIKS bent u verzekerd van een naadloze en zorgeloze huurervaring. Onze transparante tarieven en flexibele voorwaarden stellen u in staat om met vertrouwen te reserveren en te genieten van uw reis zonder verborgen kosten. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor DIKS autoverhuur voor uw volgende avontuur in Nieuwegein en omstreken Utrecht.

Personenauto huren

Personenbus huren in Utrecht | Nieuwegein

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en ruime personenbusverhuur in Nieuwegein, biedt DIKS autoverhuur de ideale oplossing. Met onze diverse selectie van personenbussen, geschikt voor kleine groepen tot grote gezelschappen, streven we ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een familie-uitje of een groepsreis, bij DIKS bent u verzekerd van comfortabele en betrouwbare voertuigen die uw reis aangenaam maken. Met onze eenvoudige online reserveringssysteem en vriendelijke klantenservice staan we klaar om uw huurervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor DIKS autoverhuur voor uw volgende avontuur met een personenbus in Nieuwegein.

Personenbus huren

Bestelbus huren in Utrecht | Nieuwegein

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en ruime bestelbusverhuurservice in Nieuwegein, biedt DIKS autoverhuur een uitstekende oplossing. Met onze gevarieerde vloot bestelbussen, geschikt voor diverse ladingen en behoeften, streven we ernaar om aan de unieke eisen van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het verplaatsen van meubels, het leveren van goederen of het organiseren van een evenement, bij DIKS kunt u rekenen op goed onderhouden en betrouwbare voertuigen die uw transporttaken efficiënt en probleemloos maken. Onze gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem en professionele klantenservice staan klaar om uw huurervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor DIKS autoverhuur voor uw volgende bestelbus huur in Nieuwegein.

Bestelbus huren

Verhuisbus huren in Utrecht | Nieuwegein

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare en ruime verhuisbus in Nieuwegein, biedt DIKS autoverhuur een uitstekende oplossing. Met onze gevarieerde vloot verhuisbussen, geschikt voor kleine tot grote verhuizingen, streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwe woning, kantoor of een ander pand, bij DIKS kunt u rekenen op goed onderhouden en betrouwbare voertuigen die het verplaatsen van uw bezittingen gemakkelijk en efficiënt maken. Ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem en professionele klantenservice staan klaar om uw huurervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor DIKS autoverhuur voor uw volgende verhuisbus huur in Nieuwegein.

Verhuisbus huren