Skip to content
This page is only published in Dutch

Rent a vehicle

Choose a vehicle category

Price incl. insurance and VAT
Clean and disinfected
€200,- deposit + tariff
Free cancellation

DIKS rent-a-car
Zeist

Monday
08:00 - 17:00 uur
Tuesday
08:00 - 09:30 uur16:00 - 17:00 uur
Wednesday
08:00 - 09:30 uur16:00 - 17:00 uur
Thursday
08:00 - 09:30 uur16:00 - 17:00 uur
Friday
08:00 - 09:30 uur16:00 - 17:00 uur
Saturday
08:00 - 10:00 uur
Sunday

Auto huren in Zeist

Op een bekende locatie in Zeist om een auto of bus te huren, vind je nu een nieuwe naam. DIKS Autoverhuur en Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur zijn samen één geworden en gaan onder de eerste naam verder. Na meer dan 70 jaar ervaring in en om onze hoofdstad, breiden we ons bereik met het verhuren van auto’s en busjes verder uit naar Zeist. De vertrouwde service bij het huren van personenauto’s en bestelbussen blijft behouden, maar dan met ons unieke DIKS-sausje erover gegoten.

Overname Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur

Wie weleens rondom Amsterdam rijdt, heeft ons vast gezien: de donkerblauwe bestelwagens met de vier bekende gele letters. De bestelwagens zal je samen met onze reguliere personenauto’s vanaf nu ook in Zeist veel tegenkomen. Van Dusschoten & Van Ginkel en DIKS Autoverhuur gaan namelijk onder één vlag verder. Twee prachtige familiebedrijven met een rijke geschiedenis, gevestigd aan de Dijnselburgerlaan 1-6, in Zeist-Noord. Hoewel de naam Van Dusschoten & Van Ginkel in de nieuwe setting verandert in DIKS Autoverhuur & Autodelen, merk je als huurder niks en profiteer je van nog meer keuze.

Dezelfde locatie in Zeist

Je vindt DIKS aan de rand van Zeist, op de Dijnselburgerlaan nummer 1-6. Dit is het gemakkelijkst te bereiken via de Boulevard. Door de centrale ligging van deze plek om een auto te huren in Zeist, hebben we een breed servicegebied. Deze bestaat namelijk uit onder andere Zeist zelf, maar ook Huis ter Heide, Soesterberg, Kerckebosch en Austerlitz. Op zoek naar een personenauto om te huren voor een weekend weg? Of staat er een verhuizing van of naar Zeist gepland? Bij DIKS helpen we graag verder.

Huren bij DIKS in Zeist

Je huurt een auto of bus bij DIKS in enkele makkelijke stappen. Ons online reserveringssysteem is super simpel en onze klantenservice altijd vrolijk en behulpzaam. Begin bij het overzicht hierboven en kijk of jouw gewenste auto of bestelwagen beschikbaar is voor verhuur. Bij ieder voertuig dat wij verhuren in Zeist, zie je in één oogopslag over welke opties deze beschikt en hoeveel vrije kilometers je bijvoorbeeld van ons meekrijgt voor jouw reis. Bekijk ook zeker de verschillende verzekeringen: je weet natuurlijk maar nooit hoe krap de historische straatjes in het centrum Zeist of om de hoek bij Slot Zeist zijn.

Jouw huurauto in Zeist ophalen

De juiste auto of bus gereserveerd om te huren in Zeist? Check! Zodra jij deze in Zeist ophaalt, helpen we je bij de balie snel verder. Vergeet alleen niet om de volgende drie noodzakelijke documenten mee te nemen zodra je bij ons een auto huurt in Zeist:

  • Jouw geldige rijbewijs dat je minimaal 1 jaar in bezit hebt.

  • Een adreslegitimatie (niet ouder dan 3 maanden), bijvoorbeeld een (digitaal) bankafschrift, loonstrook of een brief van de gemeente of bank met daarop je naam en woonadres.

  • Een pinpas of creditcard (geen prepaid) voor de borgsom meenemen.

Met jouw krabbel onder het huurcontract rijden we het voertuig voor. Samen lopen we er een rondje omheen zodat eventuele schades bekend zijn en leggen we alles over de auto uit. Wat rest, is jou een veilige reis te wensen!

Bestelbus huren in Zeist

Ga je na een wilde studentijd verhuizen naar het naastgelegen Zeist, bezig met een grote verbouwing en moet je in Utrecht naar dat andere bekende merk met de blauw-gele-kleurcombinatie of organiseer je een evenement bij Slot Zeist? Wij helpen je uit de brand met de bestelbussen die je kunt huren in Zeist bij DIKS. Of je nu meubels moet verhuizen, goederen wilt leveren, of een evenement organiseert, wij hebben de perfecte bus voor jouw klus. Geen gesleep met te kleine auto's, maar lekker ruim en comfortabel al je spullen in één keer vervoeren. Onze bussen zijn ruim, goed onderhouden en klaar voor jouw avontuur. Daarbij heb je veel keus waardoor je nooit een kleine óf onnodig grote bus huurt!

Bestelbus huren

Personenauto huren in Zeist

Zoals je ziet, bieden we naast een hele rits bestelbussen een zeer breed assortiment aan auto’s om te huren in Zeist. Door de centrale ligging van Zeist kun je alle kanten op. En wij gaan graag met je mee! Zoek je voor een dagje weg een kleine stadsauto, of juist een ruime MPV voor het hele gezin? Bij DIKS vind je alle soorten auto’s om te huren in Zeist. Zelfs zodra je volledig elektrisch van A naar B wil, helpen wij je graag verder.

Personenauto huren

Busje huren in Zeist

Ben je toe aan een groepsavontuur en is Zeist het centrale vertrekpunt? Huur dan een ruime en betrouwbare personenbus bij DIKS! Of je nu een bedrijfsuitje, een groot familiefeest of een roadtrip met vrienden plant: wij hebben de perfecte bus voor jouw gezelschap. Geen gedoe meer met meerdere auto's en iedereen gezellig bij elkaar. Een 6-, 7-, of 8- persoonsbusje huren in Zeist? Bij DIKS kan het allemaal. Onze bussen zijn comfortabel, ruim en perfect voor elk avontuur dat je in gedachten hebt.

Busje huren

De kracht van DIKS

Sinds 1949 biedt DIKS betrouwbare voertuigen aan iedereen die er een nodig heeft. Wat begon met opa Paul's auto, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amstelveen en sinds 2024 ook in Zeist en Amersfoort. Of je nu een auto, busje of bestelwagen nodig hebt, bij DIKS staan kwaliteit, persoonlijk contact en transparantie voorop. We geloven in de kracht van huren en delen voor een leefbare en bereikbare buurt. Met eerlijke prijzen en geen verrassingen, zorgt DIKS ervoor dat je altijd een passend voertuig hebt, precies wanneer je het nodig hebt.