Skip to content
This page is only published in Dutch

Diks en Safe Back To Work gaan samen voor een veilige werkomgeving

Coronavirus
Diks Autoverhuur, Dec 8, 2020, 8:30 AM

Weer veilig terug naar werk, dat is zo langzamerhand een luxe geworden waar velen onder ons naar uitkijken. Helaas maakt de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) dit nog niet voor iedereen mogelijk. Zo houden restaurants en andere horecagelegenheden noodgedwongen hun deuren gesloten en zijn de meeste kantoortuinen uitgestorven.

Maar voor sommige beroepen is het vrijwel onmogelijk om thuis te werken en onder deze werknemers heerst logischerwijs de onzekerheid naar een veilige werksituatie. Maar als het aan Diks en Safe Back To Work ligt, is die onzekerheid zo snel mogelijk verleden tijd. We steken namelijk onze ellebogen bij elkaar om voor een veilige werkomgeving te zorgen door corona sneltesten te faciliteren die door de WHO zijn goedgekeurd en door het RIVM gevalideerd.

Bekijk website

Wat doen Diks en Safe Back To Work?

Wij leveren de mobiliteit, zodat Safe Back To Work in staat is om corona sneltesten op locatie zo veilig en goed mogelijk uit te voeren. Naast sneltesten op locatie, is het ook mogelijk om een sneltest af te nemen op de testlocatie van Safe Back To Work bij de Amsterdam Studio’s nabij de Ring A10 afrit S111. De uitslag volgt binnen 15 minuten en bij een positieve uitslag is Safe Back To Work wettelijk verplicht deze uitslag te melden bij de GGD.

 Safe Back To Work biedt naast sneltesten ook PCR-testen aan inclusief reiscertificaat. Alle COVID-19 testen worden afgenomen door bekwaam personeel met een medische achtergrond. Dit personeel staat onder auspiciën van een BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerde arts en voldoet aan alle eisen van het RIVM en IGJ.

 Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat bedrijven en het personeel snel weten waar ze aan toe zijn en er direct actie kan worden ondernomen. Hetgeen zorgt voor een veilige werkomgeving.

Wie is Safe Back To Work?

Safe Back To Work is een initiatief dat is ontstaan uit het idee om tijdens de coronacrisis door te kunnen blijven werken op een manier waarbij zowel de werknemer als de werkgever zich veilig voelt.

 Mede oprichters Willem de Beukelaer en Thijs Bolle zijn beiden al jaren werkzaam als professionals in de audiovisuele sector en hechten in hun functies veel waarde aan veiligheid, welzijn en betrouwbaarheid. De audiovisuele producties zijn inmiddels weer opgestart en houden zich aan een strikt werkprotocol. Toch heerst er vaak onzekerheid en een gevoel van onveiligheid onder werknemers en werkgevers.

 Initieel was het idee om de audiovisuele producties met Safe Back To Work zo veilig mogelijk door te kunnen laten draaien. Inmiddels maken bedrijven uit andere sectoren ook graag gebruik van de diensten van Safe Back To Work.

Een veilige werkomgeving met Safe Back To Work en Diks

Veiligheid vinden ook wij erg belangrijk. Deze samenwerking is wat ons betreft dan ook een perfecte match. Onze voertuigen zorgen ervoor dat de testen op locatie zo veilig en goed mogelijk worden afgenomen. Al het materiaal, benodigd voor de tests, wordt met de Diks bus vervoerd. Zo kunnen bedrijven medewerkers op locatie laten testen.

 Samen met Safe Back To Work gaan we voor een veilige werkomgeving en strijden we samen tegen corona!