Skip to content
This page is only published in Dutch

DAK VAN HOTEL VERDWENEN

Samen op de goede weg
Diks Autoverhuur, Oct 13, 2023, 12:00 PM

DEN HAAG - Hoteleigenaar beschuldigt honderden medewerkers van het Amsterdamse familiebedrijf DIKS autoverhuur van vandalisme. Zij hebben volgens hem namelijk het dak van zijn hotel afgehaald tijdens een personeelsfeest.

Wat aanvankelijk begon als een normaal personeelsfeest, groeide uit tot een bizar en onvergetelijk weekend. DIKS had alles uit de kast gehaald om er een gezellig feest van te maken, compleet met live muziek, masseurs, een overvloed aan lekker eten en een geweldige sfeer. Iedereen genoot zichtbaar en bracht de rest van de avond door op de dansvloer onder de sterrenhemel - letterlijk!

Ondanks deze opmerkelijke gebeurtenis is de rust in het hotel inmiddels hersteld. Na grondig onderzoek en uitgebreid overleg slaagden de medewerkers van DIKS erin om het dak voor het einde van het personeelsfeest terug op zijn plek te plaatsen.

DTV presentator Toon Lager deed samen met Ingrid verslag van de avond. Heb je deze uitzending gemist? Kijk hem dan snel terug of bezoek het DTV Youtubekanaal.