Skip to content
This page is only published in Dutch

Auto huren Amsterdam bij Diks

Of je nou op zoek bent naar een kleine personenauto voor een week of een bestelbus voor een weekend, DIKS Autoverhuur biedt allerlei mogelijkheden. Je reserveert bij ons gemakkelijk een auto online, waarna je deze bij één van onze locaties in Amsterdam komt ophalen. We hebben locaties in Amsterdam-Westpoort, Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Waar je de auto ophaalt en terugbrengt, is helemaal aan jou. Wij zorgen ervoor dat jouw huurauto in no-time klaar staat, zodat jij zorgeloos de weg op kunt.

  • 4 vestigingen in Amsterdam
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis annuleren
Bekijk onze personenauto's

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een auto duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een auto huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Auto huren in Amsterdam op vier locaties

Ben je op zoek naar een autoverhuurbedrijf in Amsterdam? Omdat je een weekendje weg wilt, op vakantie gaat of wilt verhuizen maar nog vervoer zoekt? Dan zit je goed bij DIKS Autoverhuur!

Je vindt ons in Amsterdam op de volgende locaties:

  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Westpoort
  • Amsterdam Zuidoost

Al ruim 70 jaar auto's huren in Amsterdam bij DIKS

Al ruim 73 jaar bieden wij bij DIKS Autoverhuur de beste voertuigen tegen de laagste prijzen.Met hulp van onze prijscalculator krijg je een zo compleet mogelijk prijsoverzicht. Goed om te weten: onze prijzen zijn altijd inclusief verzekering. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Zijn je plannen veranderd en heb je de huurauto toch niet nodig? Bij DIKS Autoverhuur kun je tot het laatste moment je boeking kosteloos annuleren of verzetten.

Veelgestelde vragen over het huren van een auto in Amsterdam

Welke auto kan ik huren in Amsterdam? 

Bij DIKS Autoverhuur hebben we verschillende soorten auto’s in ons wagenpark staan. Dat betekent dat er altijd wel een geschikte auto voor jou tussen zit. Ga je een weekendje weg met een klein gezelschap? Dan kun je het beste een van onze personenauto’s kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de leuke Fiat 500 Cabrio. Ben je met een wat groter gezelschap? Kies dan de Opel Zafira. Daar passen wel zeven personen in. Met een groot gezelschap kun je ook voor een van onze personenbussen gaan.

Naast dat we bij DIKS personenauto’s en -bussen verhuren, kun je ook een bestelbus, invalidebus, koelwagen, autotransporter of vrachtwagen huren in Amsterdam. Dus ook als je een auto met elektrische lift nodig hebt voor iemand die invalide is of wanneer je gaat verhuizen en veel spullen wilt vervoeren, kun je bij DIKS Autoverhuur terecht. En al die voertuigen kun je gemakkelijk online reserveren. Een auto huren in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk!

Waar kan ik in Amsterdam een auto huren? 

DIKS heeft drie locaties in Amsterdam waar jij een auto kunt huren. Zo kun jij bij ons terecht in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West , Amsterdam Zuidoost en Amsterdam-Westpoort

Voor hoe lang kan ik een auto huren in Amsterdam? 

Je kunt bij ons auto’s huren voor verschillende periodes. Wil jij In Amsterdam een auto huren voor een dag? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat de auto volgetankt voor je klaarstaat, zodat jij direct weg kunt rijden. Ook als je er een weekendje of week tussenuit wilt met de auto kun je bij ons terecht. Zelfs wanneer je een maand lang een auto wilt huren, kan dat bij DIKS Autoverhuur. 

Heb je juist maar voor even een auto nodig? Bij DIKS begrijpen we dat je dan niet graag voor een hele huurdag betaalt. Daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om een auto te huren per uur. Besluit je om de huurauto toch wat langer te houden? Dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met de vestiging waar je jouw voertuig hebt opgehaald om te melden dat je huurperiode graag verlengt. Zij kijken dan direct of het mogelijk is om de huurperiode te verlengen. Is jouw huurauto al gereserveerd voor iemand anders? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing.

Waar in Amsterdam kan ik een auto huren zonder creditcard?

Bij DIKS! Bij ons is het mogelijk om een auto te huren in Amsterdam zonder creditcard. Je kunt dan online gemakkelijk betalen via iDEAL. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je pinpas bij ons op kantoor. Meer informatie: auto huren zonder creditcard.

Voor niet Nederlandse rijbewijs bezitters is er wel een creditcard nodig bij het auto huren in Amsterdam. 

Wie mag er in de huurauto rijden?

Alleen de hoofdhuurder mag in de gehuurde auto rijden. Wil je meerdere bestuurders? Geef dan een extra chauffeur op. 

Bij DIKS kun je een auto huren in Amsterdam wanneer jij 21 jaar of ouder bent. Naast de hoofdhuurder dienen eventueel opgegeven extra chauffeur(s) ook te voldoen aan de minimumleeftijd van 21 jaar.

Wat kost een auto huren in Amsterdam? 

Voor de prijzen verwijzen we je graag naar de prijscalculator op onze homepagina. Hier proberen we een zo compleet mogelijk beeld te geven op basis van de ingevoerde gegevens. 

Kan de huurauto op een andere vestiging in Amsterdam teruggebracht worden dan waar hij is opgehaald?

In overleg kan de huurauto kosteloos bij een andere vestiging worden ingeleverd. Meer weten over het terugbrengen van je huurauto? Kijk op voertuig terugbrengen.