Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Zakelijk een auto huren

Overweeg je om voor zakelijke doeleinden een auto of bus van Diks te huren? Dan zit je goed! Of je nu voor een korte of langere tijd één of meerdere auto’s of bussen nodig hebt, Diks Autoverhuur helpt je graag op weg. Binnenkort een evenement en kun je heel goed wat extra bedrijfswagens of bestelbussen gebruiken? Diks Autoverhuur is een ervaren partner in zakelijke autohuur.

  • Flexibel, betrouwbaar en snel huren
  • Landelijk dekkend netwerk
  • Persoonlijk contact
  • Afleveren en ophalen op locatie
  • Betalen via Automatische Incasso

Wil je meer weten over de manieren waarop Diks Autoverhuur jouw bedrijf kan ondersteunen? Neem dan telefonisch contact met ons op om eens kennis te maken. Liever direct een zakelijk account openen? Dat kan!

Onderdeel van DeAutoverhuurders

Wij zijn aangesloten bij DeAutoVerhuurders. Dit is een landelijk dekkend netwerk van autoverhuurders dat het mogelijk maakt om mobiliteitsoplossingen op maat in heel Nederland te verzorgen.

Het wagenpark (tijdelijk) uitbreiden

Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn van groot belang als het gaat om autohuur in de zakelijke markt, dat weten we bij Diks als geen ander. Daarom denken wij graag mee met de behoefte van de klant en verhuren wij probleemloos meerdere voertuigen voor een langere periode, zoals koelwagens, vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s. Zo weet je zeker dat je gedurende de hele huurperiode beschikking hebt over het juiste vervoer.

Gemakkelijk betalen via Automatische Incasso

Als zakelijke klant betaal je via automatische incasso. Na het invullen van het machtigingsformulier schrijven wij het verschuldigde bedrag iedere maand automatisch van je rekening af.

Hoe word ik lid van Diks Zakelijk?

Hoe word ik lid van Diks Zakelijk?

  1. Maak een zakelijk account aan
  2. Kopie uittreksel van de KvK (niet ouder dan 12 maanden)
  3. Kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde, zoals geregisreerd bij de KvK
  4. Visitekaartje (indien mogelijk)
  5. Mail alle bovenstaande documenten naar onze vestiging o.v.v. "Aanvraag Zakelijk Account"
  *Download de KopieID App om met je smartphone een veilige kopie van je identiteitsbewijs (ID-bewijs) te maken.