Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

  Amstelveen.

Koen van Oosterwijklaan 6A, 1181 DT, Amstelveen, Nederland  020-6432500  amstelveen@diks.net
  Openingstijden
Vandaag : 9:00 - 11:00
Morgen: 8:00 - 17:30
Je vindt ons in Amstelveen op de Koen van Oosterwijklaan 6A, aan de rand van het Amsterdamse Bos in de wijk Randwijck. We zijn het gemakkelijkst te bereiken via de S108 richting Amstelveen. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Buitenveldert, Uilenstede, Kronenburg, Kostverloren, Elsrijk en het Stadshart.
Reserveer een auto in Amstelveen.
Openingstijden
 
Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
8:00 - 14:00
Zondag
9:00 - 11:00

Auto huren in Amstelveen!

Wil je een auto huren in Amstelveen? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets, stationwagens en personenbussen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 7 personen, inclusief bestuurder. Wil jij met één van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.


Personenbus huren in Amstelveen? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Wil je graag een personenbus huren in Amstelveen? Bij ons huur je altijd een nette, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan zonder risico’s op problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen en onze goede service, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur.

Auto huren in Amstelveen
Bestelbus huren in Amstelveen

Bestelbus huren in Amstelveen? Dat doe je bij Diks Autoverhuur!

Wil je een bestelbus huren in Amstelveen? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur. In Amstelveen staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Een gestroomlijnd bedrijf dus. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren. Want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. Zo heb je snel een bestelbus tot je beschikking. Indien gewenst kunnen wij je bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk nu ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!


Verhuisbus huren in Amstelveen?

Je gaat verhuizen! Dat is natuurlijk hartstikke spannend. Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best voor wat stress zorgen. Gelukkig is Diks Autoverhuur er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk een verhuisbus huren voor de verhuisdag. Zo zorg je ervoor dat al je spullen gemakkelijk van je oude naar je nieuwe woning kunnen worden vervoerd. En bij Diks Autoverhuur maken we de huur van een verhuisbus heel gemakkelijk. Je kunt de verhuisbus gemakkelijk online reserveren voor een voordelige prijs!

Vrachtwagen huren in Amstelveen. Dat doe je bij Diks Autoverhuur!

Ga je een vrachtwagen huren in Amstelveen? Dan vinden wij het heel belangrijk dat je veilig de weg op kunt. De betrouwbaarheid van ons materieel waarborgen wij dan ook elke dag weer. Diks Autoverhuur is dan ook aangesloten bij de BOVAG. Bovendien verhelpen wij eventuele pech overal binnen Europa, via Eurocross. Maar dankzij de kwaliteit en het eigen onderhoud van onze vrachtwagens, zal je de service van Eurocross niet snel nodig hebben. Wij rijden uitsluitend in kwalitatief goede auto’s, zoals bijvoorbeeld Mercedes (Atego, Axor). Een vrachtwagen huren bij Diks is dus altijd veilig!

Een vrachtwagen met oplegger staat achter een berg stenen geparkeerd op de Hemhavens in Amsterdam. Op de achtergrond zien we een vrachtschip met kranen.