Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Autoverhuur Amstelveen

Koen van Oosterwijklaan 6A, 1181 DT, Amstelveen

of

Auto huren in Amstelveen

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

Een lage borg
Kilometer vrij vanaf 7 dagen
Gratis annuleren
Prijs incl. verzekering

Auto huren in Amstelveen

Je vindt ons in Amstelveen op de Koen van Oosterwijklaan 6A, aan de rand van het Amsterdamse Bos in de wijk Randwijck. We zijn het gemakkelijkst te bereiken via de S108 richting Amstelveen. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Buitenveldert, Uilenstede, Kronenburg, Kostverloren, Elsrijk en het Stadshart.

Betaald parkeren in de buurt

Betaald parkeren in de buurt (van ma t/m vr 09:00 – 18:00 max. 2 uur). Vrij parkeren mogelijk op de Graaf Florislaan of het parkeerterrein aan het einde van de Saskia van Uylenburgweg.

 • Maandag
 • 8:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 8:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 8:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 8:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 8:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 8:00 - 13:00
 • Zondag
 • 8:30 - 11:00

Autoverhuur Amstelveen

Wanneer jij op zoek bent naar autoverhuur in Amstelveen, zul je bij ons zeker vinden wat je zoekt. Door ons enorme wagenpark zit er voor iedereen een passend voertuig bij. Al onze voertuigen worden wekelijks gecontroleerd door onze ervaren monteurs. Hierdoor kun je er altijd van uitgaan dat je een veilig voertuig meekrijgt. Daarnaast zijn onze voertuigen nooit ouder dan drie jaar. Op deze manier proberen wij de kwaliteit te waarborgen. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om de auto door heel Europa mee te nemen. Dus wanneer je een auto huurt bij Diks Autoverhuur kun je een weekendje weg naar België, een weekje skiën in Oostenrijk of een roadtrip maken door Frankrijk, zonder gedoe. Huur een betrouwbaar voertuig bij Diks Autoverhuur Amstelveen en rij veilig de weg op, in binnen- en buitenland.

Personenauto huren in Amstelveen

Wil je een auto huren in Amstelveen? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur Amstelveen! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets en stationwagens, handgeschakeld en automaat, en met vele opties en extra’s (navigatie, winterbanden, kinderstoeltje etc.). Je rijdt bijvoorbeeld zo de straat uit in een Fiat 500 met open dak! Wil jij met een van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.

Personenbus huren in Amstelveen

Wil je graag een personenbus huren in Amstelveen? Bij ons huur je altijd een comfortabele, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan, zonder problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen, onze goede service en scherpe prijs, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur Amstelveen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 9 personen, inclusief bestuurder.

Auto huren in Amstelveen
Bestelbus huren in Amstelveen

Bestelbus huren in Amstelveen

Wil je een bestelbus huren in Amstelveen? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur Amstelveen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire Mercedes Sprinter? In Amstelveen staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren, want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. We kunnen de bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Verhuiswagen huren in Amstelveen

Ga je verhuizen? Spannend! Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best stressvol zijn. Gelukkig is Diks Autoverhuur Amstelveen er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk voordelig een verhuisbus huren (met elektrische laadlift) voor de verhuisdag. Ook kun je extra verhuisaccessoires huren. Zo zorg je ervoor dat al je persoonlijke spullen gemakkelijk en veilig van A naar B kunnen worden vervoerd.

Vrachtwagen huren in Amstelveen

Ga je een vrachtwagen huren in Amstelveen? Dan vinden wij het heel belangrijk dat je veilig de weg op kunt. De betrouwbaarheid van ons materieel waarborgen wij dan ook elke dag weer. Diks Autoverhuur Amstelveen is aangesloten bij de BOVAG. Bovendien verhelpen wij eventuele pech 24/7 en overal binnen Europa, via Eurocross. Maar dankzij de kwaliteit en het eigen onderhoud van onze vrachtwagens, zal je de service van Eurocross niet snel nodig hebben. Wij rijden uitsluitend in kwalitatief goede auto’s, zoals bijvoorbeeld Mercedes (Atego, Axor). Een vrachtwagen huren bij Diks is dus altijd veilig!

Andere voertuigen huren bij Diks Autoverhuur Amstelveen

Bij Diks Autoverhuur Amstelveen kun je niet alleen terecht voor een vrachtwagen, verhuiswagen, personenbus, auto of bestelbus. Je kunt bij ons ook een rolstoelbus huren, koelwagen huren, autotransporter huren en zelfs een lesauto huren. Al onze voertuigen kun je voor verschillende perioden huren. Zo hebben wij daghuur, weekendhuur en weekhuur voor als je het voertuig voor een kortere periode nodig hebt. Erg handig is sommige gevallen! Maar wanneer je onze voertuigen voor een langere periode wilt huren, kan dit ook. Wij bieden ook de mogelijkheid om de auto’s per maand te huren. Daarnaast kun je ook zakelijk huren en kiezen voor shortlease. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij antwoord kunnen geven op al jouw vragen. Een auto huren zonder problemen? Diks Autohuur Amstelveen helpt je graag verder!

Een vrachtwagen met oplegger staat achter een berg stenen geparkeerd op de Hemhavens in Amsterdam. Op de achtergrond zien we een vrachtschip met kranen.