Ga direct naar inhoud
Ga direct naar inhoud

Mercedes Sprinter huren

Wil jij een Mercedes Sprinter huren? Bij Diks Autoverhuur doe je dit met veel voordeel. Zo ga jij vol vertrouwen de weg op met een Mercedes Sprinter die geheel schoon, net en betrouwbaar wordt opgeleverd. Een Mercedes Sprinter is een populair busje voor het vervoeren van spullen. Hij is perfect als bestelauto of verhuisauto. Daarnaast is hij comfortabel, zodat je er gemakkelijk vele kilometers in kunt afleggen. De Mercedes-Benz Sprinter zou zomaar eens de wagen kunnen zijn die aan al je wensen voldoet.

 • 100% Elektrisch of uitgerust met een dieselmotor
 • Vanaf 9m³ laadruimte

Mercedes eVito huren

De Mercedes eVito (07E) heeft een actieradius van 120 km en is uitgerust met een 100% elektromotor, een automatische versnellingsbak, 6m³ laadruimte en plaats voor 2 of 3 personen, inclusief bestuurder. Het laadvermogen van deze categorie bedraagt minimaal 950 kilogram.

Mercedes eVito huren

Mercedes Sprinter huren met veel voordeel

Een Mercedes Sprinter huur je met veel voordeel bij Diks Autoverhuur. Deze voordelen zijn vaak de reden dat zowel zakelijke als particuliere klanten voor ons kiezen. Dit heeft onze service sneller, goedkoper en betrouwbaarder gemaakt. Daarnaast zijn onze aanbiedingen bij het huren van een Mercedes Sprinter onweerstaanbaar.

Waarom een Mercedes Sprinter huren?

Waarvoor je ook een Mercedes Sprinter wilt huren, je zit goed bij Diks. Met een Mercedes Sprinter heb je ruimte voor heel veel spullen. Ideaal als jij bestellingen rond wilt brengen, gaat verhuizen of naar de bouwmarkt moet om spullen op te halen. De Mercedes Sprinter is altijd een goede keuze. Voor elk doeleinde kun je bij Diks Autoverhuur een bestelbus huren. Of je nu gaat verhuizen, of op zoek bent naar een wagen waarmee je gemakkelijk ander soort goederen kunt vervoeren; de Mercedes-Benz Sprinter zou zomaar eens het busje kunnen zijn die aan al je behoeften en eisen voldoet. Wil je graag een Mercedes-Benz, maar kan het maatje kleiner? Kies dan voor de Vito die er zelfs als geheel elektrische e-Vito is!

Wil jij een Mercedes Sprinter huren om te verhuizen naar het buitenland? Dan is dat geen enkel probleem. Bij ons huur je een Mercedes Sprinter vanaf 7 dagen geheel kilometervrij. Daarnaast bieden wij via Eurocross pechhulp door heel Europa. Wel zo handig!

De voordelen van het huren van een Mercedes Sprinter bij Diks Autoverhuur

Als je een Mercedes Sprinter wilt huren bij Diks, bieden wij je veel voordelen:

 • Aangesloten bij de BOVAG

 • Hulp bij pech door heel Europa

 • Geen extra kosten om te tanken

 • Voordelige ophaal- en wegbrengservice

 • Huren vanaf 19 jaar

 • Altijd bereikbaar

 • Lage borgsom

 • Een extra chauffeur voor slecht €2,50 per chauffeur per dag

 • Kilometervrij vanaf 7 dagen

 • Bus de avond ervoor ophalen is gratis (indien beschikbaar)

Maak je niet dik!

Om je zo snel mogelijk op weg te helpen plaatsen we graag cookies voor marketing doeleinden. Mag dat?

Meer informatie over cookies op diks.net