Voertuig huren

Selecteer een voertuigcategorie

Prijs incl. verzekering en BTW
Schoon en gedesinfecteerd
Borg €200,- + het huurtarief
Gratis annuleren

DIKS Autoverhuur
Amstelveen Noord

Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 13:00 uur
Zondag
08:30 - 11:00 uur

Auto huren in Amstelveen

Je vindt ons in Amstelveen op de Koen van Oosterwijklaan 6A, aan de rand van het Amsterdamse Bos in de wijk Randwijck. We zijn het gemakkelijkst te bereiken via de S108 richting Amstelveen. Ons servicegebied bestaat o.a. uit Buitenveldert, Uilenstede, Kronenburg, Kostverloren, Elsrijk en het Stadshart.

Denk aan onze buurtbewoners en voorkom overlast

  1. Houd je te allen tijde aan de verkeersregels, gelieve niet onnodig te claxonneren en laat de motor niet onnodig lang draaien terwijl je stilstaat.

  2. Parkeer het voertuig nooit op de weg, langs een gele doorgetrokken streep, op de stoep of half op de stoep.

Voertuig inleveren na sluitingstijd?

Als de vestiging gesloten is kan het voertuig ook worden ingeleverd. Parkeer het voertuig dan in de buurt en laat de sleutels achter in de sleutelkluis. Gratis parkeren is mogelijk op de Graaf Florislaan of het parkeerterrein aan het einde van de Saskia van Uylenburgweg. Je vindt de sleutelkluis naast de ingang van de vestiging.

Betaald parkeren in de buurt
Amstelveenma t/m vr 09:00 - 18:00

LET OP:  Onze voertuigen hebben géén parkeervergunning en je bent als huurder verantwoordelijk voor het voertuig totdat wij deze de volgende werkdag hebben ingenomen. Zorg er dus voor dat je betaald voor het parkeren (ma t/m vr 09:00 – 18:00 max. 2 uur). Zo voorkom je een vervelende parkeerboete.

Personenauto huren in Amstelveen

Wil je een auto huren in Amstelveen? Dat doe je natuurlijk bij Diks Autoverhuur Amstelveen! Wij zijn al meer dan 65 jaar een ervaren partner in zowel zakelijke als particuliere verhuur. Wij hebben een ruim aanbod aan personenauto's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets en stationwagens, handgeschakeld en automaat, en met vele opties en extra’s (navigatie, winterbanden, kinderstoeltje etc.). Je rijdt bijvoorbeeld zo de straat uit in een Fiat 500 met open dak! Wil jij met een van onze auto's op pad? Ontdek ons assortiment en haal je huurauto op ieder gewenst moment bij ons op.

Personenauto huren

Personenbus huren in Amstelveen

Wil je graag een personenbus huren in Amstelveen? Bij ons huur je altijd een comfortabele, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan, zonder problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen, onze goede service en scherpe prijs, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur Amstelveen. Onze personenbussen zijn geschikt voor 1 tot maximaal 9 personen, inclusief bestuurder.

Personenbus huren

Bestelbus huren in Amstelveen

Wil je een bestelbus huren in Amstelveen? De beste bestelbussen vind je voor de voordeligste prijs bij Diks Autoverhuur Amstelveen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire Mercedes Sprinter? In Amstelveen staan wij bekend als de voordeligste bestelbus verhuurder. Wij bieden niet alleen de beste bestelbussen voor de beste prijzen, ook onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Heb je op onze website de juiste bestelbus gevonden? Dan kun je deze meteen huren, want Diks Autoverhuur is altijd bereikbaar. We kunnen de bestelbus zelfs naar je toe brengen. Bekijk ons assortiment bestelbussen; wij hebben altijd scherpe aanbiedingen!

Bestelbus huren

Verhuiswagen huren in Amstelveen

Ga je verhuizen? Spannend! Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best stressvol zijn. Gelukkig is Diks Autoverhuur Amstelveen er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk voordelig een verhuisbus huren (met elektrische laadlift) voor de verhuisdag. Ook kun je extra verhuisaccessoires huren. Zo zorg je ervoor dat al je persoonlijke spullen gemakkelijk en veilig van A naar B kunnen worden vervoerd.

Verhuiswagen huren