Verhuiswagen huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een bestelbus.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: MOVEDIKS.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk verhuiswagens

Verhuiswagen huren? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Ga je verhuizen? Dan is dit natuurlijk super spannend! Naast dat je straks in een hele andere stad woont, is de hele verhuizing zelf ook erg spannend. Al die dingen die je moet regelen, kunnen voor veel stress zorgen. Bij Diks Autoverhuur doen we er alles aan om een stukje stress uit handen te nemen. Bij ons kun je namelijk een verhuiswagen huren voor jouw verhuisdag(en). Hiermee kun je al je spullen in een keer verhuizen. Wij maken de huur van een verhuiswagen heel gemakkelijk. Je kunt de verhuiswagen gemakkelijk online reserveren voor een voordelige prijs!

Verhuiswagen huren bij Diks: diverse mogelijkheden

Wil je een verhuiswagen huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden. Zo kun je bij ons een verhuiswagen huren op verschillende locaties. Je kunt een verhuiswagen huren in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Bij al onze vestigingen kun je een verhuiswagen komen ophalen en terugbrengen. We zullen er voor zorgen dat je verhuiswagen rijklaar is, zodat jij er veilig mee de weg op kunt.

Je kunt bij ons diverse verhuiswagens huren.

Zo kun je kiezen voor een Mercedes Sprinter met laadklep. Deze diesel automaat heeft ruimte voor drie personen en een laadruimte van 430 x 176 x 193 cm, wat neerkomt op 15m³. Heb jij veel grote meubels en daarom meer ruimte nodig? Kies er dan voor om een van onze grotere verhuiswagens te huren. De Mercedes 515 CDI met laadklep is onze allergrootste verhuisbus. Deze diesel verhuiswagen heeft ook een automaat en biedt net als de Mercedes Sprinter ruimte aan 3 personen. Maar de laadruimte van deze verhuiswagen is 425 x 210 x 226 cm, wat neerkomt op 22m³. Hierdoor kun je veel grotere meubels meenemen. Als je met meerdere personen gaat verhuizen, is deze grote zeker nodig. Deze twee verhuiswagens zijn automaat, maar we hebben uiteraard ook handgeschakelde verhuiswagens, zoals de Mercedes Vito en verhuisbussen zonder laadklep.

Een verhuiswagen huren voor genoeg ruimte

Het is heel vervelend als je vaker dan één keer op en neer moet rijden, omdat niet al je spullen in de auto passen. Als je een verhuiswagen huurt, neem je deze zorgen weg. Een verhuiswagen huren zorgt er namelijk voor dat je voldoende ruimte hebt voor al je spullen. Heb je niet zo heel veel spullen, maar past het net niet in een auto? Dan kun je bij Diks Autoverhuur ook een kleiner busje huren. (zoals een bestelbus huren). Dit geeft vele mogelijkheden, maar je bent er met een bestelbus niet zeker van dat al je meubels erin passen. Als je een verhuiswagen huurt, is dit wel het geval. Een verhuiswagen huren zorgt ervoor dat je genoeg spullen in kwijt en hoeft, afhankelijk van de hoeveelheid spullen, vrijwel nooit op en neer te rijden.

Extra verhuisaccessoires huren

Wil jij een verhuiswagen huren bij Diks Autoverhuur? Denk er dan over na of je ook andere verhuisaccessoires wilt huren. Zo kun je bij ons ook terecht voor meubelhondjes, steekwagens, touw en blok, palletwagens, confectiestangen, netten, ladingstangen, aanhangers en aanhangwagens met huif. Bij ons kun je verhuisaccessoires huren tegen een scherpe prijs.

Naast dat je bij ons verhuiswagens kunt huren, kun je bij ons ook terecht voor verhuisliften. Deze zijn super handig als de bank of kast die je hebt gekocht toch niet door het trappenhuis past. Je huurt een verhuislift al vanaf € 75,- per uur, inclusief BTW en chauffeur. Het maximale draagvermogen van de verhuislift is 300 kilogram en de maximale hoogte 31 meter.

Diks verhuishulp nodig?

Een verhuiswagen huren is handig bij het verhuizen, maar als je niet genoeg handen hebt om je te helpen kan het nog een hele klus worden. Helemaal als je stress ervaart, is het fijn om op korte termijn hulp in te kunnen schakelen. Bij Diks Autoverhuur kun je altijd rekenen op verhuishulp. Voor een voordelig tarief zijn zij per uur in te schakelen!

Meer informatie