Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Personenbus huren

Een personenbus huren bij Diks Autoverhuur is makkelijk, leuk en voordelig. Onze tarieven zijn tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Diks helpt je graag op weg.

Kies je voertuigcategorie

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

Personenbus huren? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Wil je graag een personenbus huren? Dan zit je goed bij Diks Autoverhuur. Bij ons huur je namelijk altijd een nette, schone en betrouwbare personenbus. Dat is geen overbodige luxe, want zo kun je vol vertrouwen op pad gaan zonder risico’s op problemen. De hoogwaardige kwaliteit van onze personenbussen en onze goede service, is de reden dat veel particulieren ervoor kiezen om een personenbus te huren bij Diks Autoverhuur.

 • Tarieven i.v.m. het coronavirus sterk in prijs verlaagd!
 • Het laten plaatsen van spatschermen/anti-coronaschermen is mogelijk*

*Benieuwd naar onze mogelijkheden voor spatschermen/anti-coronaschermen? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en bijbehorende kosten met u.


Diks Autoverhuur verzorgt ook aan grote zakelijke partijen busverhuur, waardoor de organisatie van onze service veel sneller, betrouwbaarder en goedkoper is dan bij andere verhuurbedrijven. Maar dat is niet de enige reden dat we in de regio Amsterdam en provincie Noord-Holland zo populair zijn... Vooral onze aanbiedingen maken een personenbusje huren bij Diks onweerstaanbaar. Bekijk nu ons aanbod personenbussen en huur voor de beste prijs een personenbus die aansluit bij jouw wensen!

personenvervoer of personenbussen geschikt voor shorrtlease bij DIks Autoverhuur
Aantal personen

9

Rijbewijs

B

Laadruimte

105 x 155 x 132 cm

Brandstof

Diesel

Versnelling

Automaat

Onze Personenbussen

 • Mercedes Sprinter dubbele cabine (7 personen)


 • Citroën Spacetourer of vergelijkbaar (9 personen)


 • Mercedes Vito - All seasons optioneel (9 personen)


 • Mercedes V klasse


 • Mercedes Vito Dubbele Cabine (5 personen)


 • Mercedes Vito SKI - Skibox optioneel


Een personenbus huren voor een vakantie binnen Nederland

Op dit moment zijn vanwege het coronavirus niet alle campings en vakantieparken in Nederland (volledig) geopend. Elk vakantiepark dient zich namelijk aan de richtlijnen te houden aan de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM en de Rijksoverheid. Op basis daarvan beslist elk vakantiepark zelf wat wél kan en wat niet. Daarom adviseren we je om de website van het vakantiepark in de gaten te houden met betrekking tot de maatregelen die zij nemen en welke invloed deze hebben op jouw geplande vakantie.

Heb je een personenbus nodig voor jouw vakantie? Diks Autoverhuur biedt de oplossing! Onze personenbusjes bieden ruimte aan 7, 8 of 9 personen (mits deze personen tot hetzelfde huishouden behoren). Zo staat het hele gezin met de hulp van een Mercedes Sprinter, Ford Transit, Mercedes Vito of Mercedes V klasse tegelijkertijd op locatie.

Hebben jullie een weekendje weg of een gehele vakantie op de agenda staan en hebben jullie nog vervoer nodig? Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een 8-persoons busje voor een weekendje weg? Of je nou voor één dag of langere tijd een auto wilt huren; een personenbus huren doe je bij Diks Autoverhuur!

Q: Kunnen jullie spatschermen/anti-coronaschermen plaatsen in de bussen?

We beschikken over verschillende mogelijkheden. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers en we helplen je zo goed mogelijk op weg.

Een personenbus huren in Amsterdam doe je gemakkelijk, snel en voor een goede prijs bij Diks Autoverhuur.

Personenbus huren en naar het buitenland op vakantie

Onze klanten vertellen vaak dat zij graag bij ons een 9-persoons bus willen huren, omdat zij zonder problemen buiten Nederland willen rijden. Wanneer je van plan bent om in het buitenland te rijden geldt er een verzekeringstoeslag van € 5,- of € 15,- per huurdag, afhankelijk van de landen waar je heen- & doorreist. Op de afbeelding hiernaast staat per land afgebeeld welke verzekeringstoeslag geldt. En dat is niet alles; mocht je in een onverhoopt geval pech krijgen, dan zorgen wij nog steeds voor je via de snelle service van Eurocross.

Ook goed om te weten in verband met het coronavirus: de ANWB heeft een reiswijzer opgesteld die je vertelt of je op dit moment op vakantie kunt naar jouw land van bestemming. Op deze pagina vind je namelijk in één oogopslag of een populair vakantieland alweer reizigers toestaat. Per land kun je doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met de maatregelen die specifiek in dat land gelden op de wegen, voor de accommodatie, bezienswaardigheden, in de horeca enz.

Onze Vestigingen

Je vindt Diks Autoverhuur op drie locaties in Amsterdam, twee in Amstelveen en één in Almere.

Autoverhuur Amsterdam-Zuid

Openingstijden:

Ma t/m Wo: 08:00 - 17:30

Do t/m Za: 08:00 - 19:30

Zo: 09:00 - 12:30

Autoverhuur Amsterdam-West

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:30

Za: 08:00 - 15:30

Zo: 09:00 - 12:30

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:30

Za: 08:00 - 15:30

Zo: 09:00 - 12:30

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:30

Za: 08:00 - 14:00

Zo: 09:00 - 11:00

Autoverhuur Amstelveen-Spinnerij

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:30

Za: 09:00 - 12:00

Zo: Gesloten

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 08:00 - 17:30

Za: 08:00 - 14:30

Zo: 09:00 - 12:00

Waarom een personenbus huren bij Diks Autoverhuur?

Een personenbus huren bij Diks Autoverhuur, biedt veel voordelen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij ze overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

 • Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.
 • Via Eurocross bieden wij door heel Europa hulp bij pech.
 • Wij rekenen geen extra kosten om onze auto te tanken.
 • Wij bieden een voordelige ophaal- en wegbrengservice.
 • Vanaf 21 jaar kun je zonder extra toeslag huren.
 • Je kunt ons altijd bereiken.
 • Onze borgsom is slechts €200,- + het huurbedrag.
 • Voor een extra chauffeur rekenen wij slechts €2,50 per chauffeur per dag.
 • Na 7 dagen huren geven wij alle kilometers vrij.
 • Na de verlaging van je eigen risico blijft er maximaal €300,- over.
 • Het ophalen van de auto op de avond ervoor is gratis (indien beschikbaar).

Wil je geen personenbus huren, maar een ander type wagen?

Je kunt bij Diks Autoverhuur ook terecht voor het huren van onder andere personenauto’s, bestelbussen en vrachtwagens. Je kunt bij ons allerlei wagens huren voor een korte periode, of juist voor een langere periode. En na 7 dagen kun je bij ons kilometervrij huren. Direct huren? Maak online een reservering.

Personenbus huren: extra informatie

Wil je een personenbus huren? Dan wil je goed voorbereid vertrekken. Daarom geven we je graag meer informatie over het ophalen en retourneren van een personenbus. Wil je meer weten over het ophalen van de personenbus? Check onze auto ophalen pagina. Ook hebben wij een aparte pagina gemaakt met informatie over de huurauto inleveren. Hier vind je onder andere de voorwaarden bij het inleveren op een andere locatie. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.