Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Persoonlijke service, al 70 jaar

Opa Diks zei het jaren geleden al: “Mensen willen een goede prijs, persoonlijk contact en geen verrassingen achteraf.”

In 1949 verhuurde rijinstructeur Paul Diks zijn eerste auto aan één van zijn oud leerlingen.

Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een autoverhuurbedrijf met meerdere vestigingen in Amsterdam, Almere en Amstelveen.

De blauwe bussen met gele belettering zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En daar zijn we trots op.

Wij geloven dat het huren van een auto makkelijk, leuk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar de uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe woning of de TomTom die je naar je vakantieland leidt.

Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Die keuze staat in onze dienstverlening voorop. Net als gemak, want ook dat, weten we bij Diks, dient de mens.

Q: Wie heeft Diks Autoverhuur opgericht en waarom?

“Waar kan ik een auto huren?” Dat vroegen de leerlingen van rijinstructeur Paul Diks, toen zij hun rijbewijs haalden. Die vraag liet Paul niet los en in 1949 verhuurde hij zijn eerste auto als Diks Autoverhuur.

Wat verhuurt Diks Autoverhuur?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er bij ons voor terecht.

Zo’n handige verhuislift? Hebben we voor je. Een personenauto? Hebben we voor je. Een ruime stationwagen? Hebben we voor je. Een bestelwagen? Hebben we voor je.

En we hebben ook speciaal vervoer zoals koelwagens, vrachtwagens, lesauto’s, invalidenbussen, bestelwagens met laadklep of zelfs een Bugatti Veyron ;).

Waar vind je Diks Autoverhuur?

Wat je ook nodig hebt, wij hebben het in huis. Je vindt ons in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Daar staan al onze auto’s schoon en afgetankt voor je klaar, tegen een goede prijs.

Bel onze medewerkers om je te helpen bij je keuze of regel het met alle gemak online. Of leuker nog, wanneer kom je een keertje bij ons langs?