Goedkoop een busje huren in Amsterdam

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een personenbus.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: DIKS10.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk personenbussen
  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • Personenvervoer tot 9 personen per bus
  • Gratis annuleren

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een personenbus duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een bus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een personenbus huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Goedkoop een personenbus huren bij Diks Autoverhuur

Ben je op zoek naar een goedkoop verhuurbedrijf voor een betrouwbare personenbus? Diks Autoverhuur beschikt over een goed onderhouden wagenpark met busjes, personenauto’s, bestelbussen, vrachtwagens en ga zo maar door. Bij Diks kun je dus goedkoop een busje huren dat precies bij jouw wensen past.

De bussen van Diks zijn geschikt voor minimaal zes tot zelfs negen personen, genoeg plek voor al je vrienden dus! Zo heb je in no time jouw vervoer voor bijvoorbeeld de vakantie geregeld en kunnen jullie samen op weg met één, of twee, of drie, etc. busjes. Wel zo gezellig!