Skip to content
This page is only published in Dutch

Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur

Amersfoort en Zeist

Overname van Dusschoten & van Ginkel

De twee vestigingen van het autoverhuurbedrijf Van Dusschoten & Van Ginkel in Zeist en Amersfoort zijn onderdeel geworden van DIKS autoverhuur & autodelen B.V. De fusie is voor beide bedrijven een mooie, logische stap. "De veranderende markt heeft ons samengebracht, zodat we kunnen blijven groeien en innoveren," aldus Niels Diks.

Onder de vlag van DIKS autoverhuur & autodelen bieden we onze klanten een breder scala aan diensten en service, terwijl we trouw blijven aan onze eigen waarden en tradities.

Gerard Spoor (Directeur Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur)
V.l.n.r. Niels Diks, Ronald Diks en Gerard Spoor poseren voor een bestelbus bij Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur in Amersfoort.

Van Dusschoten & Van Ginkel wordt DIKS, voor jou verandert er niks.

De inlijving van Van Dusschoten & Van Ginkel door DIKS Autoverhuur markeert de samensmelting van twee prachtige familiebedrijven met een rijke geschiedenis. Hoewel de naam Van Dusschoten & Van Ginkel in de nieuwe setting verandert in DIKS Autoverhuur & Autodelen, blijft de vertrouwde service voor de inwoners van Amersfoort en Zeist behouden.

Ook de gezichten achter de bekende oranje verhuurbalie blijven in dienst. Evenals directeur Gerard Spoor. Hij zal actief betrokken blijven bij beide vestigingen. Zij zullen allen hun steentje bijdragen aan het waarborgen van de service en kwaliteit die Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur al jarenlang biedt.

Keuze uit 50 type voertuigen

Het aanbod voertuigen in Amersfoort en Zeist groeit dankzij de overname van 16 tot maarliefst 50 huurcategorieën. Wat dacht je van een kleine (elektrische) stadsauto, een ruime bestelbus met laadklep voor een verhuizing of een koelwagen voor de ZZPer met zijn/haar eigen cateringbedrijf? Bekijk het aanbod en reserveer gemakkelijk en snel online.

Van oranje en wit naar blauw en geel

De naam Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur zal niet van de ene op de andere dag uit het straatbeeld verdwijnen. Voorlopig blijven de bekende wit-oranje bussen namelijk "gewoon" rondrijden. De bedrijfspanden in Amersfoort en Zeist zullen stap voor stap worden aangepakt en worden voorzien van de DIKS look & feel. Ook www.vandusschoten.nl blijft online bereikbaar. Evenals de bekende telefoonnummers, e-mailadressen en overige contactgegevens. Daarnaast zal de zichtbaarheid van DIKS autoverhuur & autodelen in de regio Amersfoort en Zeist toenemen. Zo zullen de bekende blauw met gele bussen vaker te zien én te huur zijn.

Heb je een vraag aan DIKS of Van Dusschoten & Van Ginkel? Onderaan deze pagina vindt je de antwoorden op de veelgestelde vragen over deze overname. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Autoverhuur Amersfoort

Auto huren in Amersfoort was nog nooit zo eenvoudig - reserveer vandaag nog online en geniet van een zorgeloze rit!

Auto huren in Amersfoort

Autoverhuur Zeist

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare optie voor auto huren in Zeist? Wij bieden een breed scala aan voertuigen voor elke gelegenheid!

Auto huren in Zeist

Veelgestelde vragen

We hopen dat deze FAQ je helpt bij eventuele vragen of zorgen. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Diensten en locaties

Wagenpark en beschikbaarheid

Huidige klanten

Klantenservice en ondersteuning

Specifieke vragen voor bedrijven en partners