Skip to content
This page is only published in Dutch

Mercedes Vito huren

Wil jij een Mercedes Vito huren? Bij DIKS autoverhuur doe je dit tegen de beste voordelen. Bij ons ga jij vol vertrouwen op pad met de Mercedes Vito die geheel schoon, net en betrouwbaar wordt opgeleverd. Een Vito is een krachtige wagen die optimaal functioneert als transportmiddel of bedrijfswagen.

Daarnaast is de Vito comfortabel, zodat je gemakkelijk met een grote groep mensen op vakantie of een dagje weg gaat.

De Mercedes-Benz Vito zou zomaar eens de wagen kunnen zijn die aan al je behoeften en eisen voldoet.

Alle Mercedes Vito modellen

Wij bieden verschillende uitvoeringen van de Mercedes Vito te huur aan, zoals personenbussen, bestelwagens en koelwagens.

Personenbussen

Mercedes Vito Dubbele Cabine huren

De Mercedes Vito Dubbele Cabine (MC) biedt ruimte voor 6 personen, inclusief de bestuurder én ruim 3m³ laadruimte voor flink wat bagage. Deze bus is voorzien van een automatische versnellingsbak. Een ideale bus voor lange vakantieritten met het hele gezin of al je vrienden.

Mercedes Vito Dubbele Cabine huren

Mercedes Vito 9 personenbus huren

De Mercedes Vito biedt ruimte voor 9 personen (inclusief bestuurder) en is uitgerust met airco/usb en een dieselmotor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. Deze personenbus is uitermate geschikt voor lange ritten met een wat grotere groep.

Mercedes Vito 9 personenbus huren

Bestelbussen

Mercedes eVito huren

De Mercedes eVito (07E) heeft een actieradius van 120 km en is uitgerust met een 100% elektromotor, een automatische versnellingsbak, 6m³ laadruimte en plaats voor 2 of 3 personen, inclusief bestuurder. Het laadvermogen van deze categorie bedraagt minimaal 950 kilogram.

Mercedes eVito huren

Mercedes Vito 7m³ huren

De Mercedes Vito of vergelijkbaar (07M) is uitgerust met een dieselmotor, een handgeschakelde versnellingsbak, 7m³ laadruimte en plaats voor 2 of 3 personen, inclusief bestuurder. Het laadvermogen van deze categorie bedraagt minimaal 575 kilogram.

Mercedes Vito 7m³ huren

Mercedes Vito 5m³ huren

De Mercedes Vito of vergelijkbaar (05m³)is uitgerust met een dieselmotor, een handgeschakelde of automatische versnellingsbak, 5m³ laadruimte en plaats voor 2 of 3 personen, inclusief bestuurder. Het laadvermogen van deze categorie bedraagt minimaal 750 kilogram.

Mercedes Vito 5m³ huren

Koelwagens

Mercedes Vito Koel/Vries 7m³

De Mercedes Vito Koel/vries is uitgerust met een dieselmotor, handgeschakelde versnellingsbak, 5m³ laadruimte en biedt ruimte voor 2 personen, inclusief bestuurder. De maximaal haalbare koeltemperatuur is -18℃.

Mercedes Vito Koel/vries 7m³ huren

Waarom een Mercedes Vito huren?

Waarvoor je ook een Mercedes Vito wilt huren, je zit goed bij Diks. Met een Mercedes Vito heb je ruimte voor 9 personen, waardoor je altijd voldoende ruimte hebt. Of je nu op vakantie gaat, zakenrelaties wilt vervoeren of op zoek bent naar veel ruimte voor een weekend of dagje weg, de Mercedes Vito is altijd een goede keuze. Voor elk doeleinde kun je bij Diks Autoverhuur een personenbus huren. Of je nu gezellig een dag uit wilt gaan of lekker ruim op vakantie wilt, of juist op zoek bent naar een wagen waarmee je gemakkelijk goederen kunt vervoeren; de Mercedes-Benz Vito zou zomaar eens de wagen kunnen zijn die aan al je behoeften en eisen voldoet.

Wil jij een Mercedes Vito huren waarmee je op vakantie kunt? Dan zit je goed bij Diks Autoverhuur. Bij ons huur je een Mercedes Vito vanaf 7 dagen geheel kilometervrij. Zo kun jij zorgeloos een fijne vakantie hebben zonder dat je aan de kilometers moet denken. Maar ook als je voor een kortere periode een Mercedes Vito wilt huren, kun je bij ons terecht.

Geen Mercedes Vito maar andere personenbus huren?

Wil je een personenbus huren, maar liever geen Mercedes Vito? Dan huur je bij Diks nog heel veel andere soorten personenbussen. Zo kun je bij ons ook een Mercedes Sprinter, Ford Transit of Mercedes V-Klasse huren. Bij ons huur je een personenbus voordelig voor een korte of lange periode Naast een personenbus kun je bij ons ook een personenauto huren of bestelbus huren. Wil jij een Mercedes Vito of een van onze ander personenbussen huren? Maak online een reservering.