Skip to content
This page is only published in Dutch

Kleine auto huren bij Diks Autoverhuur

Waarom jij een compacte auto huurt bij Diks? Omdat wij garanderen dat jij comfortabel en zorgeloos de weg op kan. Wel zo fijn! Wij hebben namelijk bij Diks een top aanbod aan kleine auto’s waar jij zeker de blits mee maakt. Zo kom je met een beetje geluk misschien ook nog wel toe aan een beetje file flirten. Naast de uitstraling brengen kleine auto’s veel voordelen met zich mee. Klein is fijn, in een handomdraai de auto draaien en met een beetje rek en strekwerk kan je bijrijder gemakkelijk iets uit de koelbox van de achterbank pakken.

Duurzaam en compact

Bij Diks houden wij rekening met de wensen van onze klanten en gaan wij mee met de tijd. Wij hebben daarom ook een elektrische kleine auto in ons aanbod, dit is de Skoda Citigo E (A-E). Een vlotte elektrische stadsauto met een actieradius van ongeveer 250 kilometer. Daarnaast is de Skoda Citigo al binnen 3 uur 80% opgeladen. Ga voorbereid de weg op en kijk waar jij de huurauto kan opladen. Gelukkig hebben wij in Nederland al ruim 66.000 oplaadpunten waar jij de auto op kan laden. Goede voorbereiding is het halve werk en zorg ervoor dat je nooit met een lege accu komt te staan.

Natuurlijk kan je bij Diks ook nog een kleine auto huren die op benzine rijdt. Met onze Kia Picanto, Citroen C1 en Opel Karl heb je een fijne compacte auto. Deze auto’s beschikken over een handgeschakelde transmissie en hebben 5 deuren. Of kies je voor een Opel Adam, met deze 3-deurs auto’s stap jij uit in stijl. Heb jij gezien dat het mooi weer wordt op de dag dat jij een kleine auto wilt huren? Ga dan voor onze elegante Fiat 500 Cabrio en rijd heerlijk met de wind door de haren richting jouw bestemming.

Iets meer ruimte nodig?

Bij Diks hebben wij voor ieder wat wils. Naast kleine auto’s voor 4 inzittende hebben wij ook auto’s voor 5 personen. Bij onze Mazda CX 5 (SPO) stap je in bij een ruime en aangename auto waar je met 5 inzittende de weg op kan. Daarnaast kun je ook een Ford Fiesta huren. Wil jij met al je vrienden op pad? Ga dan voor een van onze personenbussen, hier kan jij met 6,7,8, of 9 vrienden jullie weg maken naar binnen- of buitenland.

Andere vervoersmiddelen

Diks Autoverhuur is van alle markten thuis. Zo kan je bij ons ook terecht voor bestelbussen, koelwagens, vrachtwagens, rolstoelbussen of auto transporters. En dat ook nog eens tegen een voordelige prijs en geen verrassingen achteraf. Ga snel naar ons aanbod en kijk wat jij nodig hebt.