Skip to content
This page is only published in Dutch

Bus huren met laadklep

Heb jij zware meubelen die je van je oude naar je nieuwe stek moet verhuizen? Misschien heb je een koelkast, wasmachine of zelfs een piano in je huis staan? Dan is het wel zo fijn dat je dit niet helemaal in en uit de verhuiswagen hoeft te tillen. Een laadklep komt daarbij goed van pas en dat zal je rug ook erg waarderen! Gelukkig kun je gemakkelijk en snel een bus huren met laadklep bij Diks.

Bekijk bestelbussen
  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • Prijs inclusief BTW en Verzekering
  • Te besturen met rijbewijs B

Bus huren met laadklep bij Diks

Wil jij een bus huren met laadklep? Dan helpen wij je graag op weg. Bij Diks huur je goedkoop een bus of ander voertuig. Ben je student? Dan krijg je op vertoon van je studentenkaart zelfs 10% procent korting op het huurtarief. Daarnaast ben jij vrij in het bepalen van de huurperiode. Zo kun je onze bussen al vanaf een halve dag huren. Rijd je ermee naar Spanje en kom je over 30 dagen terug? Geen probleem! Met onze bussen mag je gewoon door Europa rijden, bijvoorbeeld als je buiten Nederland wilt verhuizen. Lijkt dit jou wat? Met een paar klikken op de knop heb je al een bus (met laadklep)!

Modellen bussen met laadklep

Rijden in een echte Mercedes? Bij ons rijd je een bus op stand, maar natuurlijk wel tegen een zeer scherp tarief. Fijn is dat je een bus kunt kiezen die past bij jouw hoeveelheid spullen. Ga je bijvoorbeeld verhuizen en wil je al je spullen in één keer verhuizen? Dan zal onze Mercedes 515 CDI met laadklep (22m3) een goede partner voor je zijn. Kun je ook met een kleiner model uit de voeten? Bekijk dan onze Mercedes Sprinter met laadklep (15m3) of Mercedes Sprinter met laadklep (11m3). Met deze bussen wordt iedere verhuizing een eitje!

Bus huren met laadklep op verschillende locaties

Woon jij in Amsterdam of omstreken? Dan ben je bij Diks aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende vestigingen bij jou in de buurt. Zo hebben wij er een in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West, Amsterdam-Westpoort, Amstelveen, Amstelveen-Zuid en Almere. Huur jouw favoriete bus met laadklep en pik hem op waar dit jou het beste uitkomt. Wil je hem op een andere locatie terugbrengen omdat dat beter uitkomt? Geef dit dan even aan bij je reservering, dan houden wij er rekening mee. Als je verder nog vragen hebt over de huur of locatie, dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Waarom een bus met laadklep huren bij Diks?

Een bus(je) huren met laadklep? Diks helpt je veilig op weg! Maar dat niet alleen. Je huurt je bus ook nog eens erg voordelig en wanneer jij dat wilt. Zo huur je al een bus vanaf enkele uren tot aan één hele maand. Ga je met je bus over de grens? Ook dat is bij Diks geen probleem. Je kunt bij ons veilig door Europa rijden en kunt hierbij rekenen op 24/7 pechhulp. Ook zijn alle andere verzekeringen inbegrepen en kun je rekenen op handige extra’s. Zo kun je onder meer verhuisdozen, spanbanden, kledingstangen, steekwagens, traplopers of touw en blok aan je reservering toevoegen. Wij maken jouw autohuur zo aangenaam mogelijk!