Skip to content
This page is only published in Dutch

9 persoonsbus huren

Samen uit, samen thuis! Of je nu op vakantie gaat of een dagje eropuit gaat, met een 9 personenbus van Diks Autoverhuur begint de pret al tijdens de heenreis. Je huurt een 9 persoonsbus bij Diks voor een voordelige prijs. En dat is nog niet alles, bij Diks huur je namelijk altijd:

  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • Prijs incl. BTW en verzekering
  • Automaat of handgeschakeld
Bekijk personenbussen

Over onze 9 persoons bussen

Wil jij een persoons bus huren bij Diks Autoverhuur? Dit kan! Door ons ruime assortiment zit er voor iedereen een geschikt busje bij. Wil je met 9 personen + bagage op pad? Dan is de Mercedes Vito misschien wel iets voor jou. Heb je extra veel bagage bij? Overweeg er dan een dakkoffer bij te huren. Ben je van plan om naar het buitenland te reizen? Geen probleem! Het is toegestaan om met onze persoonsbussen naar het buitenland te rijden. Licht ons vantevoren wel even in. Tip: Kies de Vito met automatische transmissie. Wel zo comfortabel tijdens de langere ritjes. Diks = een 9 persoonsbus huren zonder moeilijkheden!

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een personenbus duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een personenbus huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

De meest gekozen personenbus

Comfortabel met zijn allen tegelijkertijd aankomen op de bestemming? Onze verlengde Mercedes Vito is te besturen met een rijbewijs B en heeft plaats voor maarliefst 9 personen (inclusief bestuurder). Deze personenbus is uitgerust met een automatische transmissie, gekoppeld aan een dieselmotor.

Bekijk de Mercedes Vito

Bus huren, dit is wat je moet weten!

Waar kan je het beste een busje huren? Amsterdam is de uitgelezen plek! Wanneer je een 9 persoonsbus huurt bij Diks Autoverhuur kan je ervan uitgaan dat je zorgeloos op pad kunt gaan. Doordat wij al vanaf 1949 vele, vaak terugkerende, klanten blij maken met een mooie personenauto, 9 persoonsbus huren of vrachtwagen, kan je ervan uitgaan dat wij zeer betrouwbaar en klantgericht zijn. Wanneer je een vraag hebt over auto huren, koelwagen huren of bestelauto huren, dan kan je ons altijd contacten via de contactpagina. Hier staan wij je graag te woord. Tevens kun je ook altijd gezellig langskomen bij één van onze vestigingen.

 

Een 9-persoons bus huren in Amsterdam is bij ons all-in. Dat houdt in dat het huurtarief inclusief verzekering is. Daarnaast zit de 24/7 pechhulp in Nederland en Europa inclusief deze zeer scherpe prijs. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de personenbus, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk iemand komt helpen om de problemen op te lossen. Met die gedachtegang kan je zorgeloos en met een brede glimlach de weg op. Wanneer je een 9 persoons bus wilt huren bij Diks, profiteer je altijd minimaal van 125 vrije kilometers per dag!