Elektrische auto huren

Maak een keuze uit een uitgebreid aanbod elektrische voertuigen. Ga voor duurzaam, ga voor DIKS.

Bekijk elektrische personenauto's
  • Gratis opladen in heel Nederland
  • Vanaf 21 jaar huur je zonder extra toeslag
  • De borgsom is slechts € 200,- + het huurbedrag
Bekijk alle elektrische voertuigen

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en moderne manier van reizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij DIKS geloven we in duurzaamheid en willen we bijdragen aan een groenere toekomst. Daarom bieden we een ruim assortiment elektrische auto's aan die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook zorgen voor een comfortabele en stijlvolle rijervaring. Of je nu een weekendje weg wilt, een zakelijke trip plant of gewoon wilt genieten van het rijden in een elektrische auto, bij DIKS vind je de perfecte optie die bij jouw wensen en behoeften past. Ontdek ons aanbod, maak een bewuste keuze en ervaar het gemak van elektrisch rijden met DIKS!

Aanbod elektrische personenauto's

DIKS autoverhuur biedt een uitgebreid assortiment aan elektrische personenauto's. Met verschillende modellen en merken is er voor iedereen een passende elektrische auto te huur.

Elektrisch huren, duurzaam genieten

Bij DIKS maken we het eenvoudig en gemakkelijk om onze elektrische voertuigen online te reserveren. Met slechts een paar klikken kun je het gewenste voertuig, de datum en de verzekering selecteren, evenals de ophaallocatie die het beste bij je past. We hebben verschillende handige locaties verspreid over de regio, waaronder Amsterdam-West, Amsterdam-Westpoort, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amstelveen-Spinnerij en Almere. Of je nu in het hart van de stad bent of in de nabijgelegen steden, er is altijd een DIKS-filiaal in de buurt om je van dienst te zijn. Zo kun je probleemloos je elektrische avontuur beginnen!

Volledig elektrische personenauto's

Ga comfortabel en milieubewust de weg op.

Duurzame autoverhuur in de hoogste versnelling

Elektrische auto's spelen een cruciale rol in het streven naar een duurzamere toekomst. Met hun emissievrije aandrijving dragen ze bij aan het verminderen van luchtvervuiling en het beperken van de impact op ons milieu. Bij DIKS begrijpen we het belang van elektrisch rijden en met onze elektrische streven we naast een blauw-gele dus ook naar een groenere toekomst. We geloven dat elektrische auto's niet alleen een slimme keuze zijn voor het milieu, maar ook voor jou. Het is namelijk comfortabel; al onze elektrische auto’s zijn automaat. Ook hebben ze lagere gebruikskosten; in Nederland laad je bij alle openbare laadpalen gratis! En tot slot rijd je zorgeloos alle milieuzones in; je hoeft de binnenstad dus niet langer te ontwijken.

Skoda Citigo-E iV of vergelijkbaar huren

Wil jij een elektrische auto huren? Dan ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Een auto huren doe je al jaren bij Diks, maar sinds kort vind je in ons assortiment ook elektrische auto’s. Zo kun je een Skoda Citigo-e iV huren bij Diks! Deze huurauto is volledig elektrisch en huur je bij Diks geheel kilometervrij tot 125 km. Daarnaast ontvang je een elektrische huurauto - net als bij al onze voertuigen - 24/7 pechhulp door heel Europa.

Wanneer je bij ons een elektrische auto huurt, doe je dat inclusief laadpas. Dit is een pasje waarmee je jouw elektrische huurauto gratis kunt opladen. Het kost je enkel tijd. De accu laad van 0 naar 100% in circa 4 uur en een kwartier. De exacte duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Skoda Citigo-E iV huren

Huur een elektrische auto en laad gratis!

Bij DIKS werken we samen met MoveMove. Hierdoor ontvang je bij het huren van een elektrische auto een handige laadpas. Met deze laadpas kun je gratis gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van openbare laadpalen (exclusief snellaadpalen) in Nederland. 

Het enige wat je nodig hebt, is je laadpas en een beschikbare laadpaal. Zo kun je met vertrouwen en gemak gebruikmaken van de groeiende infrastructuur voor elektrisch opladen, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een oplaadpunt. Bij DIKS streven we ernaar om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je volop kunt genieten van het rijden in een elektrische auto.

Let dus wel op: Het gebruik van snelladers is niet inbegrepen. Deze kosten zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Elektrische auto huren Amsterdam

Een elektrische auto huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere biedt allerlei mogelijkheden. Het is dé uitkomst als je wel wat meer van de omgeving wilt zien van bijvoorbeeld de regio Amsterdam. Doordat je met een elektrische auto makkelijk overal naartoe rijdt, kun je ook kiezen voor een uitstapje naar Den Haag, Den Helder of Den Bosch. Huur een elektrische auto in Amsterdam, Amstelveen en Almere en ontvang eindeloos veel mogelijkheden. Want voor iedere gelegenheid kun je een elektrische auto huren bij DIKS.

Elektrisch rijden op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie en wil je elektrisch rijden? Dan kun je onze elektrische auto's hier ook voor inzetten. Of je nu naar een zonnige bestemming in Europa gaat of de prachtige natuur in eigen land wilt ontdekken, onze elektrische vloot staat voor je klaar. 

Houd er wel rekening mee dat de laadkosten buiten Nederland voor eigen rekening zijn en dat je met een goed laadplan moet vertrekken. Je hebt in verschillende landen verschillende laadpassen nodig en het is goed om uit te rekenen hoe lang je van laadpunt naar laadpunt kan rijden. Elektrisch rijden in het buitenland is dus zeker mogelijk, maar vergt wel de nodige voorbereiding!