Weekhuur

Soms kun je een wel een weekje een auto gebruiken. Diks Autoverhuur, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen en Almere maakt het je gemakkelijk.

  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • Voordelig tarief
  • Gratis annuleren
Bekijk voertuigen

Kilometer vrij huren vanaf 7 dagen

Als je een auto huurt voor 7 dagen of langer, dan huur je bij ons altijd kilometervrij. Dit betekent dat het aantal kilometers dat je rijdt financieel gezien niet uitmaakt. Je kunt zoveel kilometers rijden als je wilt, zonder hier een extra toeslag voor te moeten betalen. Zo wordt je niet verrast door extra kosten aan het eind van de week.

Twee weken of langer een auto huren

In sommige gevallen heb je voor een week een auto gehuurd maar zou je de huurperiode graag verlengen. Geen zorgen, ook voor een langere huurperiode kun je bij ons terecht. Neem simpelweg contact op met de vestiging waar je jouw voertuig hebt opgehaald om te melden dat je huurperiode graag verlengt. Zij kijken direct of het mogelijk is om de huurperiode te verlengen. Is het voertuig gereserveerd? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing.

Ook weekhuur in Almere en Amstelveen

Niet alleen in Amsterdam kun je terecht bij Diks Autoverhuur voor het huren van een auto voor 1 week. Onze vestigingen in Almere en Amstelveen zijn je ook graag ter dienst! Is het ophalen van de huurauto op één van deze plaatsen makkelijker voor jou? Selecteer deze vestiging dan als ophaallocatie. Wij zorgen ervoor dat de auto op tijd, schoon en volgetankt op jouw ophaallocatie staat.

Weekhuur voor een voordelig tarief

Al 70 jaar streven wij er als autoverhuurbedrijf naar jou het beste voertuig tegen de beste prijs te garanderen, of je nu een dag, een week of een maand bij ons huurt. Met de handige prijscalculator weet je meteen hoe duur jouw gewenste voertuig is en of deze beschikbaar is tijdens jouw gewenste huurperiode. Goed om te weten: onze prijzen zijn altijd inclusief verzekering. Zijn je plannen veranderd en heb je de huurauto toch niet nodig? Bij Diks Autoverhuur kun je tot het laatste moment kosteloos annuleren.