Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

We kennen het vast allemaal wel: door het soms surrealistische verloop van 2020 staat voor de maand december nog een bulk aan vrije dagen open. Vakanties die niet doorgingen, extra lange werkweken om het hoofd boven water te houden of simpelweg geen behoefte aan vrije dagen, want ja: waar moest je naartoe? Toch kun je die opgespaarde vrije dagen nog zinvol gebruiken.

  • 4 uurstarief (ma t/m vr)
  • Met of zonder laadklep
Een bestelbus geparkeerd bij een rustplaats en fietsers.

Achterstallige klussen oppakken tijdens vrije dagen

Nu je waarschijnlijk bovengemiddeld thuis hebt gezeten, is het logisch dat ‘klusjes die je ooit zou gaan doen’ steeds meer een doorn in het oog zijn geworden. Hoewel je vrije dagen wellicht automatisch linkt(e) aan ontspanning, kan het juist heel ontspannen zijn om die achterstallige klusjes te klaren. Schreeuwt de garage, schuur of zolder bijvoorbeeld om een rigoureuze schoonmaak? Staat de kelder al jaren vol met zinloze spullen die echt wel een keer weg moeten? Kan de tuin een opknapbeurt gebruiken? Pak dit juist nu aan, want: rust in je huis, is ruimte in je hoofd.

Mercedes Citan 3m3
Mercedes Vito 7m3
Mercedes 515CDI 22m3 met laadklep

Bestelbussen als hulp bij vrije dagen

Nu is het natuurlijk een beetje afhankelijk van het formaat klus, maar het kan goed gebeuren dat je hiervoor een grote auto nodig hebt. Ook wil jij misschien niet al die vieze tuinspullen voor de stort in jouw nieuwe schone leaseauto leggen? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan personenauto’s en bestelbussen bij Diks Autoverhuur. Voor een paar tientjes helpt dit passende vervoer jou enorm bij de klussen die jij al die tijd heb laten liggen. In onze compactste bestelbus, een Citroën Berlingo, kun jij al spullen vervoeren van 140 x 133 x 119 cm. In onze grootste Mercedes-Benz Sprinter bestelbus laadt jij spullen van maximaal 430 x 176 x 193 cm in. Wist je daarbij dat de eerste 100 kilometer altijd vrij zijn?

Aanhangwagens bij Diks

Wist je dat bij Diks Autoverhuur ook terecht kunt voor aanhangwagens? Voor € 37,00 (zonder huif) of € 47,00 (met huif) hang jij deze al voor een dag achter je auto! Heb jij dus een eigen auto met trekhaak, dan zou deze oplossing jou ook enorm kunnen helpen bij het zinvol invullen van jouw overgebleven vrije dagen!

Reacties