Transportbus huren

Een grote verhuizing op de planning staan, of als bedrijf op zoek naar een bus die jou helpt bij het rondbrengen bestellingen? Dan is het huren van een transportbus een ontzettend goed idee. Gelukkig huur je deze bij Diks met veel voordeel. Bovendien staan wij garant voor onze voordelige prijzen. Ook hebben wij veel verschillende soorten bussen die bij elk soort transport passen. Bij ons vind je dus de perfecte bus voor jouw klus. Onze bussen staan klaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Je huurt een transportbus snel, eenvoudig en voor een zachte prijs gewoon online. Kom je liever langs bij een van onze vestigingen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in Amsterdam, Almere en Amstelveen.

Over onze transportbussen

Bij Diks hebben wij verschillende transportbussen in diverse soorten en maten. Welke bij jou past, ligt aan jouw lading. Wij bieden bestelbussen aan met een laadruimte voor klein transport van 3m3, maar ook voor groot transport tot maar liefst 22m3. Heb jij een laadklep nodig? Dan vind je in ons wagenpark een aantal transportbussen met een laadklep zoals de Mercedes Sprinter met laadklep (11m3). Of een van onze grotere transportbussen, neem de Mercedes Bakwagen met laadklep. Geen gestoei met klapdeuren en een hoge tildrempel: zet alle spullen op de laadklep en maak het jezelf een stuk makkelijker. Deze kun je eenvoudig besturen met de automatische transmissie. Ga je een lange transportrit maken? Bij deze transportbus kan je met wel drie passagiers voorin zitten.

Ga jij voor groen? Dan vind je bij ons ook een volledig elektrische transportbus, dit is de Mercedes E-Vito. Deze elektrische bus is perfect wanneer jij op een duurzame manier jouw spullen wilt vervoeren of binnen een strenge milieuzone iets moet afgeven.