Mercedes V-Klasse huren

Ben je op zoek naar een personenbus en wil je graag Mercedes V-Klasse huren? Dan zit je goed bij Diks. Bij ons ben je aan het juiste adres om vol vertrouwen op pad te gaan in een nette, schone en betrouwbare Mercedes V-Klasse. Deze personenbus is van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt samen met onze goede service de reden dat veel particulieren een Mercedes V-Klasse huren bij Diks Autoverhuur.

Bekijk de Mercedes V-Klasse
  • Automatische transmissie
  • Lederen bekleding
  • 2 automatische schuifdeuren
  • Airconditioning
  • Navigatiesysteem

De Mercedes V-Klasse imponeert. Of je nu met je gezin, zakenpartner of vrienden weg gaat, de krachtige Mercedes V-Klasse is altijd een goed idee! De Mercedes V-klasse heeft plaats voor 8 personen (incl. bestuurder) en alle bagage.

Waarom een Mercedes V-Klasse huren?

Een Mercedes V-Klasse huren, doe je bij Diks voor ieder doeleinde. Of je nu een een vakantie gepland hebt staan, met vrienden naar een festival gaat of zakenrelaties moet vervoeren, wij staan voor je klaar. Voor ieder doeleinde kun je bij Diks Autoverhuur een personenbus huren.

De Mercedes V-Klasse huur je bij Diks Autoverhuur voor ieder doeleinde. Wil jij een Mercedes V-Klasse huren voor jouw vakantie? Dan bieden wij dé oplossing om met z’n achten op pad te gaan. Hoef jij geen indruk meer te maken op je vrienden en familie? Dan kun je ook een Mercedes Vito bij ons huren. Deze 9-persoons bus biedt niet de luxe van de V-klasse, maar je rijdt er net zo makkelijk (en wat voordeliger) mee de weg op.

Hebben jullie een weekendje weg of een gehele vakantie op de agenda staan en hebben jullie nog vervoer nodig? Kies er dan voor om een Mercedes V-Klasse of een van onze andere personenbussen te huren. Of je nou voor één dag of langere tijd een personenbus wilt huren; een luxe Mercedes V-klasse huren doe je bij Diks Autoverhuur!