Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Koelwagen huren

Bij Diks huur je niet alleen busjes en auto’s, je kunt bij ons ook koelwagens huren. Wij zijn namelijk van alle markten thuis. Huur je bij Diks je koelwagen, dan krijg je ook écht een koelwagen die jou van alle gemakken voorziet. Je huurt ‘m voordelig en snel met enkele klikken op de knop.

Kies je voertuigcategorie

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

Koelwagen nodig?

Als je verse producten wilt vervoeren, dan is een koelauto huren bij Diks Autoverhuur een verstandige keuze. Door ons ruime aanbod aan koelwagens zul je zeker vinden wat je zoekt. Al onze koelwagens zijn van Mercedes-Benz en zijn niet ouder dan drie jaar. Mercedes-Benz staat bekend om hun luxe voertuigen met extreem fijn rijcomfort. Ook checken onze ervaren monteurs de wagens wekelijks zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dus, een goed onderhouden koelwagen huren? Bij Diks vind je altijd een koelwagen die past bij jouw wensen!

  • Koelen tot wel -27°C
  • Ook met nachtkoeling beschikbaar

Onze Koelwagens

  • Mercedes Atego koel/vries (Chauffeurspas verplicht)


  • Mercedes Sprinter koel/vries met laadklep + 220V nachtkoeling


  • Mercedes Sprinter koel/vries + 220V nachtkoeling


  • Mercedes 515 CDI koel/vries + 220V nachtkoeling


  • Mercedes Vito koel/vries


  • Mercedes Antos 48V Koel/Vries (Chauffeurspas verplicht)


Ons aanbod koelwagens en de prijs

Hoeveel eten en drinken moet je in je koelwagen verplaatsen? De hoeveelheid is immers van belang bij het uitkiezen van de juiste koelwagen. Gelukkig heb je bij DIKS een ruime keuze. Wij hebben ‘kleine’ koelwagens met een laadruimte van 5m3 en 9,5m3, maar je kunt bij ons ook een koelwagen huren met een laadruimte van 40m3 en zelfs 48m3. Welke groot je laadruimte ook moet zijn, bij DIKS rij je altijd in een comfortabele bak, de enige echte Mercedes.

 

Alle diepvrieswagens beschikken over 3 zitplaatsen en zijn geschikt voor zowel koeling als vries doeleinden. De totale kosten zijn voor jou afhankelijk van het totaal aantal gereden kilometers, de hoogte van het eigen risico, BTW en de overige extra’s. Om je toch een beeld te geven van het kostenplaatje geven we hieronder een overzicht van de prijzen per kilometer, dag, op zaterdag en voor een week. Wil je langer huren? Dan maken we graag een prijs op maat voor je:

 

Koelwagen huren prijs:

 

Huurprijs Mercedes Vito (07V) Mercedes Sprinter (11V) Mercedes Sprinter met laadklep (11A) Mercedes Bakwagen (20V) Mercedes Atego (40V) Mercedes Antos (48V)
Per kilometer € 0,23 € 0,23 € 0,23 € 0,23 € 0,23 € 0,23
1 dag – 0 km vrij € 104 € 124 € 140 € 164 € 224 € 244
Zaterdag – 0 km vrij € 114 € 137 € 153 € 184 € 254 € 274
1 week – 0 km vrij € 490 € 588 € 658 € 798 € 1120 € 1218
4 weken of langer op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Waarom koelwagen huren bij Diks?

Een verantwoorde, goed onderhouden koelwagen waarmee je door heel Europa scheurt, behoort tot één van de vele voordelen van een koelwagen huren bij Diks. Maar je profiteert van meer! Bij Diks huur je altijd voordelig je wagen. Je rijdt verzekerd in binnen- en buitenland en kunt rekenen op 24/7 pechhulp. Ook rij je bij een huurperiode van minimaal 7 dagen geheel kilometervrij. Daarnaast hebben wij een enorm wagenpark waar jij uit kunt kiezen. Of je nu enkele kilo’s gekoeld moet vervoeren, of een hele vrachtwagen vol; bij Diks kun je een koelwagen huren die bij jou past.

Ons aanbod koelwagens

Hoeveel eten en drinken moet je in je koelwagen verplaatsen? De hoeveelheid is immers van belang bij het uitkiezen van de juiste koelwagen. Gelukkig heb je bij Diks een ruime keuze. Wij hebben ‘kleine’ koelwagens met een laadruimte van 5m3 en 9,5m3, maar je kunt bij ons ook een koelwagen huren met een laadruimte van 40m3 en zelfs 48m3. Welke groot je laadruimte ook moet zijn, bij Diks rij je altijd in een comfortabele bak, de enige echte Mercedes.

Koelwagen huren op verschillende locaties

Goed om te weten, is dat je bij Diks op verschillende locaties je koelwagens kunt oppikken. Wij zitten namelijk in Almere, Amsterdam en Amstelveen. Let er wel op dat al onze grote koelwagens (vanaf 14m3 laadruimte) alleen opgehaald en geretourneerd kunnen worden op de volgende vestigingen:


De Mercedes Vito Koel/Vries + 220V nachtkoeling, Mercedes Sprinter koel/vries met en zonder laadklep en de Mercedes 515 CDI koel vries kunnen wel op elke vestiging worden gereserveerd, opgehaald en geretourneerd worden.

Zo zit er altijd wel een Diks vestiging bij jou in de buurt. Wil je je koelwagen op een andere locatie terugbrengen dan waar je hem hebt opgepikt? Geef dit dan even aan bij je reservering, dan houden wij er rekening mee! Makkelijk en snel je koelwagen huren doe je bij Diks!