Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Een huurauto ophalen

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het ophalen van een huurauto? Welke documenten moet ik meenemen en waar moet ik op letten?

Wat moet je meenemen als je je huurauto komt ophalen

Je hebt een auto bij ons gehuurd en vraagt je af wat je allemaal mee moet nemen als je het voertuig komt ophalen? Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

  1. Een geldig Nederlands (& Internationaal) rijbewijs
  2. Indien het buitenlands rijbewijs is opgemaakt in een niet-Latijns schrift, dien je ook een Internationaal Rijbewijs mee te nemen. Het rijbewijs dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van de huurder.

  3. Kopie rijbewijs van eventueel opgegeven extra chauffeurs
  4. Als je extra chauffeurs hebt opgegeven, dien je ook deze rijbewijzen, of een kopie daarvan, mee te nemen.

  5. Pinpas of creditcard voor het betalen van de borg
  6. Indien je de borg nog niet online hebt betaald via iDEAL, betaal je deze met Pin of Creditcard als je de auto komt ophalen.

  7. Adreslegitimatie
  8. Huur je voor het eerst een auto bij ons? Neem dan een brief mee met daarop je adresgegevens en je naam (bijvoorbeeld brief van de gemeente of bank).

Voertuig in ontvangst nemen

Als je alle gevraagde documenten bij je hebt, de borg is betaald en het huurcontract ondertekent, krijg je de autosleutels overhandigt en kun je na het lopen van een schaderonde vertrekken.

Het voertuig controleren op schade

Voordat je vertrekt controleren we samen het voertuig op eventuele schade. Dit gebeurt tijdens de schaderonde. Samen met één van onze medewerkers ga je op zoek naar aanwezige schade aan het voertuig. Alle aanwezige schade wordt vastgelegd in onze schade app. Als laatste vragen we je het gemaakte schadeformulier in de app te ondertekenen. Zo voorkomen we samen vervelende verrassingen achteraf.

Wat moet je meenemen als je je huurauto komt ophalen

Q: Vanaf welke leeftijd mag ik een auto huren?

De minimumleeftijd om een auto te huren verschilt per verhuurbedrijf. Bij ons is deze leeftijd 21 jaar. Van 21 tot 23 jaar bedraagt het eigen risico 2 x het bedrag van de groep en is verlaging niet mogelijk.