Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Wat moet je meenemen als je je huurauto komt ophalen

Als je de huurauto komt ophalen dien je een geldig rijbewijs (minimaal 1 jaar in bezit), een pinpas of creditcard voor de borg en een adreslegitimatie mee te nemen. Huur je zakelijk? Dan neem je ook een uittreksel van de KVK mee.

  1. Een geldig Nederlands (& Internationaal) rijbewijs
  2. Indien je in het bezit bent van een buitenlands rijbewijs dat is opgemaakt in een niet-Latijns schrift, dien je ook een Internationaal Rijbewijs mee te nemen. Het rijbewijs dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van de huurder.

  3. Kopie rijbewijs van eventueel opgegeven extra chauffeurs
  4. Als je extra chauffeurs hebt opgegeven, dien je ook deze rijbewijzen, of een kopie daarvan, mee te nemen.

  5. Pinpas of creditcard voor het betalen van de borg
  6. Indien je de borg nog niet online hebt betaald via iDEAL, betaal je deze met Pin of Creditcard als je de auto komt ophalen. Huur je een auto met een buitenlands rijbewijs? Dan is betaling met creditcard verplicht.

  7. Adreslegitimatie
  8. Huur je voor het eerst een auto bij ons? Neem dan een brief (digitaal of print) mee met daarop je naam en adresgegevens (bijvoorbeeld een loonstrook, bankafschrift of een brief van de gemeente of bank).

Q: Vanaf welke leeftijd mag ik een auto huren?

De minimumleeftijd om een auto te huren verschilt per verhuurbedrijf. Bij ons is deze leeftijd 21 jaar. Van 21 tot 23 jaar bedraagt het eigen risico 2 x het bedrag van de groep en is verlaging niet mogelijk.