Een voertuig inleveren

De huurperiode zit erop en het voertuig moet worden ingeleverd. Dit is zowel binnen als buiten openingstijden mogelijk. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

  • Binnen & buiten openingstijden mogelijk
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week

Binnen openingstijden inleveren

Je hebt het voertuig volgetankt meegekregen en adviseren je om het voertuig ook weer volgetankt in te leveren. Doe je dit niet, dan tanken wij het voertuig voor je af en belasten we de brandstofkosten op de factuur.

Vervolgens overhandig je de autosleutels binnen aan de medewerker. Dit is ook het moment om eventuele bijzonderheden te melden. Is je iets opgevallen tijdens het rijden? Meld dit dan even. Dan zorgen wij ervoor dat eventuele problemen verholpen worden voor een volgende huurder vertrekt met het voertuig.

Ook vragen we altijd of je samen met een medewerker de schadecheck wil doen, ter controle van het voertuig op eventuele schade. Hoewel we het lopen van een schaderonde met onze medewerker altijd aanraden, is deze niet verplicht.

Afsluitend ontvang je de factuur per mail en wordt de resterende borg binnen 2 tot 4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Buiten openingstijden inleveren

Parkeer het voertuig in de buurt van de vestiging en doe het voertuig op slot. We adviseren je om het voertuig altijd weer af te tanken, daarmee bespaar je namelijk extra brandstofkosten.

Vervolgens laat je de sleutels achter in de sleutelbox. Je vindt de sleutelbox altijd naast de ingang van de vestiging. De eerstvolgende werkdag ontvang je de factuur per mail en wordt de resterende borg binnen 2 tot 4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Betaald parkeren in de buurt

LET OP: Betaald parkeren in de buurt! Onze voertuigen hebben geen parkeervergunning en je blijft als huurder verantwoordelijk voor het voertuig totdat wij deze de eerstvolgende werkdag hebben ingenomen en gecontroleerd.

Betaald parkeren in de buurt
Amsterdam-Westma t/m za 09:00 – 24:00
Amsterdam-Westpoortn.v.t.
Amsterdam Zuidma t/m za 09:00 – 24:00 en zo 12:00 – 24:00
Amsterdam Zuidoostn.v.t.
Amstelveenma t/m vr 09:00 – 18:00
Amstelveen Spinnerijn.v.t.
Almeren.v.t.

Het voertuig inleveren bij een andere vestiging

Wil je het voertuig liever inleveren op een andere vestiging dan de vestiging waar je hem hebt opgehaald? Dat is mogelijk, mits onze planning dit toelaat.

Geef tijdens het reserveren aan dat de retourlocatie afwijkt of bel even met de vestiging waar je de auto hebt opgehaald om de mogelijkheden voor het inleveren bij een andere vestiging te bespreken.