Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Worden de huurauto’s volgetankt meegegeven?

Jazeker, al onze huurauto’s worden altijd meegegeven met een volle tank brandstof. Dit is onderdeel van ons brandstofbeleid. Zo zorgen we ervoor dat je direct op weg kunt als je jouw huurauto komt ophalen.

TIP: Bespaar geld door het voertuig af te tanken alvorens het voertuig in te leveren.


Voltanken voor retour

Het zelf aftanken van jouw huurvoertuig voor retour is niet verplicht maar wel voordeliger. Indien gewenst tanken wij het voertuig voor je af, hiervoor brengen wij een toeslag van zo'n 10% tot 15% bovenop op de brandstofliterprijs, die je betaalt bij de reguliere tankstations, in rekening. Door het huurvoertuig zelf af te tanken betaal je deze toeslag uiteraard niet.

Brandstof niet inbegrepen in de huurprijs

De brandstof die je tijdens de huurperiode verbruikt is niet meegerekend in het huurtarief. De brandstofkosten die gemaakt worden tijdens de huurperiode zijn dus voor eigen rekening.

Diks Autoverhuur medewerker tankt een auto af met op de achtergrond een Diks Autoverhuur bestelwagen.

Q: Mag ik mijn huurauto met een lege tank inleveren?

Ja, dat mag. Let er wel op dat we de huurauto na het inleveren weer aftanken. Dit doen we bij onze eigen benzinepomp. De bijbehorende kosten worden achteraf in rekening gebracht.* Het is dus altijd goedkoper om de auto zelf af te tanken voordat je hem inlevert. *De brandstofkosten van Diks Autoverhuur liggen gemiddeld 15% hoger dan de normale literprijs.