Skip to content
This page is only published in Dutch
Skip to content

Verhuisbus huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een verhuisbus.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: MOVEDIKS.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk verhuisbussen

Verhuisbus huren? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Je gaat verhuizen! Dat is natuurlijk hartstikke spannend. Niet alleen omdat je straks op een andere plek woont, maar ook omdat er bij een verhuisdag behoorlijk wat komt kijken. Je moet van alles regelen en dat kan best voor wat stress zorgen. Gelukkig is Diks Autoverhuur er om wat zorgen voor je uit handen nemen. Je kunt bij ons namelijk een verhuisbus huren voor de verhuisdag. Zo zorg je ervoor dat al je spullen gemakkelijk van je oude naar je nieuwe woning kunnen worden vervoerd. En bij Diks Autoverhuur maken we de huur van een verhuisbus heel gemakkelijk. Je kunt de verhuisbus gemakkelijk online reserveren voor een voordelige prijs!

Extra verhuisaccessoires huren

Ga je een verhuisbus huren bij Diks Autoverhuur? Dan kun je bij ons gemakkelijk diverse andere verhuisaccessoires huren. Zo kun je bij ons terecht voor steekwagens, meubelhondjes, touw en blok, netten, palletwagens, ladingstangen, confectiestangen, aanhangwagens en aanhangwagens met huif. En dat allemaal tegen zeer voordelige prijzen!

Stel je voor dat je erachter komt dat je bank toch niet door het trappengat past… Geen zorgen! Bij Diks Autoverhuur kun je ook terecht voor een verhuislift. Ideaal als je spullen naar een bovenverdieping moet verhuizen. Je huurt een verhuislift al vanaf € 89,- per uur, inclusief BTW en chauffeur. Het maximale draagvermogen van de verhuislift is 300 kilogram en de maximale hoogte 31 meter.

Diks verhuishulp nodig?

Een verhuiswagen huren is handig bij het verhuizen, maar als je niet genoeg handen hebt om je te helpen kan het nog een hele klus worden. Helemaal als je stress ervaart, is het fijn om op korte termijn hulp in te kunnen schakelen. Bij Diks Autoverhuur kun je altijd rekenen op verhuishulp. Voor een voordelig tarief zijn zij per uur in te schakelen!

Meer informatie

Don't wind yourself up!

In order to get you on the road as fast as possible, we'd like to store cookies for marketing purposes. Are you okay with that?

More information about cookies on diks.net