Skip to content
This page is only published in Dutch

Een Leven Lang DIKS: Lizzy en Mo zijn verhuisd!

Leven Lang DIKS
Diks Autoverhuur, Jan 22, 2024, 12:00 AM

DIKS bestaat 75 jaar, en om dit jubileum te vieren, nemen we je de komende maanden mee in de verhalen van de mensen die we elke dag op weg helpen.

P.S. in elk verhaal zit een kortingscode verstopt, want: "wie jarig is trakteert!"

We beginnen met Lizzy en Mo. Zij hebben een tijdje geleden een bestelbus bij ons gehuurd, voor een mooie en spannende stap: samenwonen!

Samenwonen is een van die momenten in het leven waarop je meer nodig hebt dan alleen maar een paar extra handen. Want laten wij eerlijk zijn, verhuizen is geen kleine klus, van het inpakken van verhuisdozen en het plannen van de verhuizing tot het zware werk van het verplaatsen van de meubels op de dag zelf. Voor Lizzy en Mo was de keuze voor DIKS vanzelfsprekend.

Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat mijn bank niet kan lopen!

Mo (31 jaar)

"Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat mijn bank niet kan lopen!" lacht Mo terwijl hij terugdenkt aan de verhuisdag. “M’n bank heeft wel pootjes, maar daar heb je niet zoveel aan.”

Lizzy voegt eraan toe: "We wisten gewoon dat we voor onze verhuizing een flinke bus nodig hadden, en DIKS kennen we al sinds onze studietijd. Die blauwe busjes zie je overal rijden!” .  “Met DIKS weet je gewoon dat je goed zit, we konden namelijk ook meteen wat verhuisdozen, spanbanden, een steekwagen en verhuisdekens meenemen,” sluit Mo af.

DIKS heeft inderdaad een rijke geschiedenis in de Amsterdamse regio. Sinds 1949 staan we voor iedereen klaar en voorzien we zowel particulieren als bedrijven van betrouwbare voertuigen. Of je nu op zoek bent naar een personenauto, een ruime bestelbus, of zelfs vrachtwagens, deze hebben wij voor je! De diversiteit van het wagenpark maakt van DIKS de ideale keuze voor verschillende (transport)klussen.

Mo vertelt verder over hun ervaring: "Toen we de bestelbus ‘s ochtends vroeg ophaalden, werden we vriendelijk begroet en werd ons alles goed en rustig uitgelegd. De medewerkers van DIKS namen de tijd om ervoor te zorgen dat we wisten hoe alles werkte, wat onze zorgen wegnam."

Lizzy vult aan: "Bovendien was de prijs goed! Er waren geen verborgen kosten, wat de hele ervaring nog prettiger maakte. Het is fijn om te weten dat je een eerlijke deal krijgt, vooral in een tijd waarin verhuizen op zichzelf al genoeg stress met zich meebrengt. Ook de kortingscode "MOVEDIKS" was een leuke verrassing."

De verhuizing van Lizzy en Mo is slechts één van de vele verhalen waar DIKS dagelijks mee in aanraking komt. Of het nu gaat om verhuizingen, zakelijke trips of gewoon een dagje weg, DIKS helpt je om te doen wat jij wilt, wanneer je wilt.

De verhuisbus van Lizzy en Mo

De Mercedes Sprinter 11m³ (11M) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak en 11m³ laadruimte. Ideaal voor een grote verhuizing of flink klusweekend.

Huur deze bus

Vertel jouw verhaal

Vind je dit een leuk verhaal? En zou jij jouw ervaring met DIKS ook willen delen? Laat het ons dan weten en wie weet staat jouw avontuur binnenkort online!