Studentenkorting

Ben je van plan om dit weekend eindelijk weer eens je familie op te zoeken? Pak dan een huurauto in plaats van de trein!

Huur een bestelbus, personenauto of personenbus met 10% korting op het huurtarief bij gebruik van de kortingscode: STUDENT.*

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk alle voertuigen

Er even tussenuit met Diks Autoverhuur

Een studie betekent werken aan je toekomst. Naast de vele colleges, tentamens en studie-uren is het verstandig om soms de batterij weer op te laden. Even wat tijd voor jezelf nemen door bijvoorbeeld een korte vakantie in te plannen. Wij van Diks Autoverhuur helpen je graag op weg met een geschikte huurauto. Kortom, kun je wel wat hulp gebruiken om te ontsnappen aan het drukke studentenleven? Wij helpen je graag op weg!

Bekijk alle personenauto's

Verhuizen naar een nieuwe studentenkamer?

Verhuis je voor het eerst naar de grote stad voor je studie? Of heb je een nieuwe (grotere) studentenkamer weten te bemachtigen? Diks Autoverhuur helpt je verhuizen met een verhuisbus. We beschikken over verschillende modellen,variërend in grootte. Speciaal voor studenten verhuren we hem ook nog eens met 10% studentenkorting op vertoon van je studentenkaart.

Bekijk alle bestelbussen