Een dagje weg

Zin om er op uit te gaan? Huur jouw personenauto met 10% korting op het huurtarief bij gebruik van de kortingscode: DIKS10.*

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk alle personenauto's

Een dagje eropuit met een huurauto

Heb je vakantieplannen? Of wil je er gewoon even tussenuit? Ontsnappen uit de stad en en dagje naar het strand in het weekend? Wij helpen je graag op weg met één (of meer) van onze huurauto’s. Jij kiest de auto, de bestemming en wat jij wilt doen en wij zorgen ervoor dat je auto schoon en volgetankt klaar staat voor vertrek.

Wij vinden dat autohuur makkelijk, betrouwbaar en vooral leuk moet zijn. Of je nu van plan bent om één dag of meerdere dagen erop uit te gaan, wij maken het graag mogelijk.

Diks Autoverhuur helpt je graag op weg

Al onze auto’s worden met zorg onderhouden door ons eigen team van ervaren automonteurs. Om de risico’s op pech onderweg nog verder te verkleinen zijn al onze personenauto’s niet ouder dan 3 jaar. Mocht er onverwachts toch wat gebeuren onderweg, dan zijn al onze voertuigen aangesloten bij 24/7 pechhulp.

Een auto zonder reclame huren

Één van de misvattingen over ons bedrijf is dat we enkel blauwe voertuigen met reclame verhuren. Het tegendeel is namelijk waar: Al onze personenauto’s, met uitzondering van onze Actie auto, hebben geen reclame op de auto. Dus, wil je het liefst een auto huren zonder reclame? Geen probleem!

Bekijk alle personenauto's

Ook personenbussen voor een weekendje weg

Naast personenauto’s verhuren we ook grotere modellen auto’s, zoals: stationwagens en personenbussen. Zo ga je gemakkelijk op vakantie met al je vrienden of een weekendje weg met het gezin. Bij Diks Autoverhuur staat er dus altijd een geschikte huurauto voor je klaar. In ons wagenpark vind je o.a. de Opel Astra Station, Ford Focus Station, Opel Zafira en Ford Galaxy. Daarnaast beschikken we oververschillende 6-, 7-, 8- of 9-personenbussen. Wij helpen je graag op weg.

Bekijk alle personenbussen