This page is only published in Dutch

Bus met trekhaak huren

Bus met trekhaak huren

Al je verhuisdozen staan klaar en het verhuizen kan beginnen. Tot je grote teleurstelling past toch die ene gigantische kast niet met de rest in de bus. Geen zin om nogmaals op en neer te rijden? Regel dan een aanhanger en huur een bus met trekhaak.

Nog meer ruimte nodig? Wist je dat we bij Diks je ook kunnen voorzien van een aanhanger? Wij hebben aanhangers met huif en zonder huif. Een huif is een stellage met doek gemonteerd op de aanhanger. Is de kans groot dat het gaat regenen op jouw verhuisdag? Kies dan voor een aanhanger met huif. Zo kun je nog meer spullen verplaatsen van A naar B en hoef je minder vaak heen en weer te rijden. Handig hé?

Bekijk bussen met optie trekhaak

Bestelbus met trekhaak huren

Door onze bestelbussen met trekhaak kun je moeiteloos al je spullen van A naar B vervoeren. De trekhaak zorgt er namelijk voor dat er een goede verbinding is tussen de bestelbus en een aanhanger. Je kan bij ons een bestelbus met trekhaak huren met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bestelbussen van 7m3 laadruimte en groter (9m3, 11m3, 15m3 en 12m3) hebben de optie voor een trekhaak. Dit zijn onder andere de:

Personenbus met trekhaak huren

Met de caravan naar de Zuid-Franse kust? Of op fietsvakantie met de auto en fietsendrager? Maar heb je geen trekhaak? Geen enkel probleem. Wij helpen je graag uit de brand met onze personenbus met trekhaak. Wij begrijpen dat je soms ruimte tekort kan komen als je met het hele gezin op vakantie gaat. Kies daarom voor een busje. Wij hebben namelijk verscheidene bussen waar jij en je vrienden of gezin gemakkelijk mee kunnen rijden. Wij hebben de personenbussen met trekhaak hieronder voor je op een rijtje gezet:

- Mercedes Sprinter Dubbele Cabine      

Een bus met trekhaak huur je met veel voordeel bij Diks Autoverhuur. Deze voordelen zijn vaak de reden dat zowel zakelijke als particuliere klanten voor ons kiezen. Dit heeft onze service sneller, goedkoper en betrouwbaarder gemaakt.

Veilig een bus met trekhaak huren

Of je nou op reis gaat met een vouwwagen, caravan of fietsendrager. Het is belangrijk om veilig de weg op te gaan. Onze monteurs zorgen er daarom voor dat de trekhaak goed gemonteerd is zodat jij veilig je weg kan maken richting de plaats van bestemming. Bij Diks gaat veiligheid boven alles. Daarom is het ook belangrijk om rekening te houden met kogeldruk. Dit is het maximale verticale gewicht dat mag rusten op de trekhaak. Deze kogeldruk wordt aangegeven als S-waarde en meestal ligt dit tussen de 32 en 100 kilogram. Kijk hiervoor altijd op het typeplaatje van de trekhaak voor vertrek. Bij vragen kun je altijd terecht bij onze adviseurs.

Voordelen van een bus met trekhaak huren bij Diks

Bij Diks helpen we graag onze klanten bij het vinden van een bus met trekhaak. Goed om te weten; bij ons huur je een bus met trekhaak voor een klein prijsje. Het huren van een bus met trekhaak is bij ons zo geregeld. Met een paar klikken kan jij direct jouw bus met trekhaak bestellen. Haal de bus met trekhaak op bij een van onze locaties of laat hem door ons bij jou op de stoep zetten. Al sinds 1949 staat klantenservice hoog in het vaandel bij Diks. Wij helpen jou graag met een glimlach de weg op.

Wanneer je een bus met trekhaak huurt bij Diks, kom jij nooit onverwachts voor problemen te staan. Wanneer dit wel zo is, zullen wij direct vervangend vervoer voor je regelen. Wij bieden namelijk 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland.