Skip to content
This page is only published in Dutch
Skip to content

Auto met dakkoffer huren

Een goede uitkomst bij de zoektocht naar extra ruimte is de dakkoffer. Met een dakkoffer weet je zeker dat je al je bagage kan meenemen. Zo hoeft ook niet de hele achterbak meer vol gepropt te worden en heb je ook geen grote hinder bij het kijken in de achteruitkijkspiegel. Je kan een gehuurde auto met dakkoffer voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Een weekend weg, een weekje wintersport of in de zomer aantal weken kamperen. Het huren van een auto met dakkoffer brengt veel voordelen met zich mee.

Bekijk onze auto's met de optie dakkoffer

Een auto met dakkoffer huren bij Diks Autoverhuur

Bij Diks kun je verschillende personenauto’s huren waar een dakkoffer op kan worden geplaatst voor jouw avontuur, zoals een Opel Astra, Peugeot 308 Station of Peugeot 5008. Geef bij de door jouw gekozen auto aan dat je gebruik wilt van een dakkoffer, neem contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze vestigingen.

Een personenbus met dakkoffer huren bij Diks Autoverhuur

Bij Diks kun je verschillende personenbussen huren waar een dakkoffer op kan worden geplaatst voor jouw avontuur, zoals de Mercedes Vito (9 personen) of Mercedes V-Klasse. Geef bij de door jouw gekozen busaan dat je gebruik wilt van een dakkoffer, neem contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze vestigingen.

Voordelen van een huurauto met dakkoffer

Allereerst is het vanzelfsprekend dat je bij het gebruik van een auto met dakkoffer meer ruimte hebt dan zonder. Een auto met dakkoffer is ideaal bij een week wintersport of kamperen. Er past namelijk bagage in van een lange of speciale afmeting. Bagage waarmee je anders de achterbank plat zou moeten gooien. Denk aan ski’s en skistokken voor de wintersport of de tent met tentstokken voor het kamperen.

Op wintersport met dakkoffer

Het is een slimme keuze om met een dakkoffer op skivakantie te gaan. Je kunt immers al je bagage en ski- of snowboard spullen kwijt. Om comfortabel en bovenal veilig op de wintersportbestemming aan te komen, is het verstandig om een auto met winterbanden te huren. Deze geven je meer grip tijdens je rit en ga jij deze winter naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk? Let dan op: in sommige delen van deze landen is het rijden met winterbanden onder je auto verplicht. 

Daarnaast kan je voor de ruige winterse weersomstandigheden ook een auto met sneeuwkettingen huren. Door de huurauto’s van Diks rijd je met plezier door de bergen richting je skibestemming. Je kunt bij Diks Autoverhuur niet alleen een auto huren voor wintersport, maar je kunt er ook voor kiezen om met al je vrienden een bus te huren voor wintersport. Huur je bus of auto nu gemakkelijk online of kom langs bij een van onze vestigingen.

Het laden van een auto met dakkoffer

Het is gemakkelijk om zo alles in één keer alles in de dakkoffer te gooien. Als het past dan past het.. toch? Bij een dakkoffer is dit niet het geval. Het is noodzakelijk dat je de auto met dakkoffer met beleid laadt. Het zwaartepunt van de auto moet zo laag mogelijk blijven, plaats daarom alle zware gewichten in de kofferbak. Daarnaast moet de bagage die in de dakkoffer zit, zo goed mogelijk vastzitten om te zorgen dat het niet wegglijdt tijdens de reis. Het zou immers zonde zijn als er onderweg een ski breekt.

Auto huren met dakkoffer bij Diks Autoverhuur

Wil jij een auto huren met dakkoffer? Bij Diks Autoverhuur ben je aan het juiste adres. Wij zorgen dat jij veilig op weg kunt. Of dit nu om een korte of langere periode gaat, bij ons kun je zowel particulier en zakelijk huren. Een auto met dakkoffer voor de hele familie of vrienden? Geen probleem, wij hebben vervoer voor ieder gezelschap. Je huurt een auto met dakkoffer en andere accessoires met een paar drukken op de knop bij Diks Autoverhuur. Heb je vragen of wil je weten wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuur-specialisten helpen je graag.