Elektrische bus huren bij DIKS

Wil je niet alleen duurzaam reizen, maar ook met een grotere groep op pad? Bij DIKS bieden we ook elektrische bussen aan voor verhuur. Of je nu een bedrijfsuitje organiseert, een schoolreisje plant of met een groep vrienden op avontuur wilt gaan, onze elektrische bussen zijn de ideale keuze. Net als onze elektrische auto's dragen onze bussen bij aan een schonere en groenere toekomst. Met hun emissievrije aandrijving en ruime capaciteit bieden ze niet alleen comfort, maar ook de mogelijkheid om met een gerust hart te genieten van het gezelschap en de bestemming.

Bekijk alle elektrische voertuigen
  • Gratis opladen in heel Nederland
  • Vanaf 23 jaar huur je zonder extra toeslag
  • De borgsom is slechts € 200,- + het huurbedrag

Duurzaam en ruim reizen in stijl

Bij DIKS geloven we in duurzaamheid en streven we - naast een blauw-gele - dus ook naar een groenere toekomst. Onze elektrische bussen van Mercedes combineren milieuvriendelijkheid met stijl en comfort. Met hun moderne en ruime interieurs zorgen ze voor een aangename reiservaring voor jou en je groep. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een groepsuitje plant, met onze elektrische bussen maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Huur een elektrische bus en laad gratis!

Bij DIKS werken we samen met MoveMove. Hierdoor ontvang je bij het huren van een elektrische bus een handige laadpas. Met deze laadpas kun je gratis gebruikmaken van een uitgebreid netwerk van openbare laadpalen (exclusief snellaadpalen) in Nederland. 

Het enige wat je nodig hebt, is je laadpas en een beschikbare laadpaal. Zo kun je met vertrouwen en gemak gebruikmaken van de groeiende infrastructuur voor elektrisch opladen, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een oplaadpunt. Bij DIKS streven we ernaar om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je volop kunt genieten van het rijden in een elektrische bus.

Let dus wel op: Het gebruik van snelladers is niet inbegrepen. Deze kosten zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Elektrische bus huren zonder moeite

Bij DIKS maken we het eenvoudig en gemakkelijk om onze elektrische bussen online te reserveren. Met slechts een paar klikken kun je de gewenste elektrische bus, de datum en de verzekering selecteren, evenals de ophaallocatie die het beste bij je past. We hebben verschillende handige locaties verspreid over de regio, waaronder Amsterdam-West, Amsterdam-Westpoort, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amstelveen-Spinnerij en Almere. Of je nu in het hart van de stad bent of in de nabijgelegen steden, er is altijd een DIKS-filiaal in de buurt om je van dienst te zijn. Zo kun je probleemloos je elektrische avontuur beginnen en genieten van de voordelen van duurzaam rijden.

Mercedes eVito huren

Elektrische bus huren Amsterdam 

Een elektrische bus huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere biedt talloze mogelijkheden. Het is dé ideale keuze als je meer van de omgeving wilt ontdekken, vooral in de regio Amsterdam. Met een elektrische bus kun je moeiteloos naar elke bestemming rijden, of je nu kiest voor een uitstapje naar Den Haag, Den Helder of Den Bosch. Bij DIKS kun je een elektrische bus huren in Amsterdam, Amstelveen en Almere, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Elektrisch op avontuur tijdens je vakantie

Wil je binnenkort op vakantie met een van onze elektrische bussen? Dan is dit een mogelijkheid. Houd er echter wel rekening mee dat de laadkosten buiten Nederland voor eigen rekening zijn en dat je met een goed laadplan moet vertrekken. Je hebt in verschillende landen verschillende laadpassen nodig en het is goed om uit te rekenen hoe lang je van laadpunt naar laadpunt kan rijden. Elektrisch rijden in het buitenland is dus zeker mogelijk, maar vergt wel de nodige voorbereiding!