Ga direct naar inhoud
Ga direct naar inhoud

Elektrische auto of bus huren

Nederland is een van de koplopers als het gaat om elektrisch rijden. Elektrische auto’s zie je dan ook steeds vaker terug op de weg, en bij Diks snappen we wel waarom: met een elektrische auto rij je schoner en groener! Bij Diks Autoverhuur kun je daarom ook elektrische auto’s huren. Ben jij op zoek naar een elektrisch bestelbusje? Ook dan kun je terecht bij Diks! Wij helpen je graag elektrisch de weg op!

Bekijk elektrische voertuigen
  • Gratis opladen bij meer dan 135.000 laadpunten in heel Europa
  • Vanaf 21 jaar huur je zonder extra toeslag
  • De borgsom is slechts € 200,- + het huurbedrag

Skoda Citigo-E iV huren

Wil jij een elektrische auto huren? Dan ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Een auto huren doe je al jaren bij Diks, maar sinds kort vind je in ons assortiment ook elektrische auto’s. Zo kun je een Skoda Citogo-E huren bij Diks! Deze huurauto is volledig elektrisch en huur je bij Diks geheel kilometervrij tot 100 km. Daarnaast ontvang je een elektrische huurauto - net als bij al onze voertuigen - 24/7 pechhulp door heel Europa.

Wanneer je bij ons een elektrische auto huurt, doe je dat inclusief laadpas. Dit is een pasje waarmee je jouw elektrische huurauto gratis kunt opladen. Het kost je enkel tijd. De accu laad van 0 naar 100% in circa 4 uur en een kwartier. De exacte duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

Skoda Citigo-E iV huren

Elektrische bus huren

Ga jij verhuizen of heb je even extra ruimte nodig om bijvoorbeeld iets op te halen? Dan is een bestelbus huren de juiste optie. Bij Diks kun je nu ook een elektrische bus huren. Zo ga jij verantwoord de weg op. Een elektrisch busje huren is ideaal als je op zoek bent naar net iets meer ruimte, omdat je die ene bank wilt verhuizen, of wanneer je voor de organisatie van een event veel spullen van A naar B moet vervoeren. Een elektrische bus huren doe je bij Diks. Zo kun je bij ons een Mercedes e-Vito huren. Deze elektrische bus is geheel automatisch en huur je bij Diks met laadpas en tegen vele voordelen. Een verhuiswagen huren doe je nu bij Diks dus volledig elektrisch!

Wil jij zakelijk huren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Bekijk ook onze zakelijke shortlease mogelijkheden!

Mercedes eVito huren

Huur een elektrische auto en ga op pad

Diks Autoverhuur heeft het allemaal! Altijd met de meest uitgebreide service. Wij helpen je graag verder met de verhuur van een elektrisch voertuig. Hierbij adviseren je over welk vervoer het meest geschikt is voor jouw situatie. Vragen over het huren en opladen van een elektrische auto krijgen wij vaker dus stel ze gerust! Dit geldt ook voor het aanvragen van een extra bestuurder of onze verzekeringen.

Gratis opladen bij openbare laadpalen

Wij verhuren onze elektrische voertuigen inclusief laadpas. Dit betekent dat het voertuig tijdens de huurperiode kosteloos kan worden opgeladen.* De laadpas is bij alle openbare laadpalen in Nederland te gebruiken.Laden in het buitenland kan je op de laadpalen van NewMotion.

*M.u.v. het gebruik van snellaadpunten. De kosten van het gebruik van deze laadpunten zijn voor eigen rekening.

Elektrische auto huren Amsterdam

Een elektrische auto huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere biedt allerlei mogelijkheden. Het is dé uitkomst als je wel wat meer van de omgeving wilt zien van bijvoorbeeld de regio Amsterdam. Doordat je met een elektrische auto makkelijk overal naar toe rijdt, kun je ook kiezen voor een uitstapje naar Den Haag, Den Helder of Den Bosch. Huur een elektrische auto in Amsterdam, Amstelveen en Almere en ontvang eindeloos veel mogelijkheden. Want voor iedere gelegenheid kun je een elektrische auto huren bij Diks Autoverhuur. Je kunt met onze elektrische auto’s namelijk ook zonder problemen de grens over naar allerlei populaire bestemmingen.

Maak je niet dik!

Om je zo snel mogelijk op weg te helpen plaatsen we graag cookies voor marketing doeleinden. Mag dat?

Meer informatie over cookies op diks.net