Weekendhuur

Iedereen gaat wel eens een weekendje weg, op bezoek bij familie of ertussenuit met je vrienden. Maar makkelijk en snel op je bestemming komen, kan nog wel eens ingewikkeld zijn. Diks Autoverhuur biedt hier een oplossing voor. Bij Diks huur je gemakkelijk en snel een personenautopersonenbus of bestelwagen voor een heel weekend lang. Geen heisa met vertrektijden en/of vertragingen, want als je een auto huurt, bepaal je zelf hoe laat je vertrekt en met wie je reist.

Bekijk voertuigen

Autoverhuur in Amsterdam, Amstelveen en Almere

Als je goedkoop een auto wilt huren, ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Wil je gebruik maken van een huurauto in Amsterdam voor een weekendje weg? Dan hebben wij maar liefst drie ophaal- en retourlocaties. Maar ook in Amstelveen en Almere kun je een auto huren. Omdat je bij ons gemakkelijk online kunt reserveren, is het ophalen en terugbrengen van je huurauto zo gebeurd. Een auto huren in Amsterdam, Amstelveen of Almere was nog nooit zo simpel.

Ook bestelbussen te huur voor een weekend

Ga je dit hele weekend verhuizen? Dan wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk voor elkaar krijgen. Huur een bestelbus voor het weekend bij Diks en je kunt al je meubilair droog en snel vervoeren naar je nieuwe stekkie. En omdat er altijd plek is voor drie personen in onze bestelbussen, kunnen er altijd twee behulpzame vrienden mee om je te helpen verhuizen.

Personenbus huren in het weekend

Binnenkort naar een sportevenement, teamuitje of vriendenweekend? Huur een personenbus voor het weekend bij Diks Autoverhuur en arriveer in stijl met de Mercedes V-Klasse VIP of huur een 9 persoons Mercedes Vito zodat er plek is voor al je vrienden. Ook een bus huren kun je bij Diks makkelijk online doen.

Bekijk personenbussen