Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Zakelijke shortlease van Diks Autoverhuur

Soms kan het voorkomen dat je een vervoersmiddel nodig hebt voor een kortere periode. Een vast leasecontract is dan wellicht niet hetgeen waar je naar op zoek bent, en een maandcontract is dan misschien dan wel iets te kort. Diks Autoverhuur biedt een oplossing, namelijk een shortlease optie. Met deze optie kan je een auto leasen voor een kortere periode. Zodat jij als ondernemer niet vast zit aan een 1 of 2 jarig leasecontract. Shortlease, super makkelijk!

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Na 30 dagen, dagelijks opzegbaar

Omdat iedere klant zijn eigen wensen en behoeftes heeft, bieden wij verschillende oplossingen en mogelijkheden aan. Zodat wij iedereen kunnen voorzien van een fijne lease auto of bus. Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke shortlease auto dan ben je bij Diks Autoverhuur, met locaties in Amsterdam, Almere en Amstelveen, aan het juiste adres.


Q: Kan ik een shortlease contract gemakkelijk opzeggen?

Een shortlease overeenkomst is vrij opzegbaar na 30 dagen. Zo zit je niet langer vast aan een langlopend leasecontract.

Waarom zakelijke shortlease bij DIks Autoverhuur?

Wanneer jij liever niet te lang aan een lease contract vast zit maar wel een auto nodig hebt, kan je altijd kiezen voor een shortlease contract bij Diks Autoverhuur. Door onze maximale flexibiliteit, laagste prijsgarantie en een contact dat iedere maand opzegbaar is, bieden wij jou een super voordelige mogelijkheid om een auto naar elk gewenste merk te leasen voor een korte periode. Daarnaast hebben wij al flink wat jaren ervaring en hebben wij al heel wat (terugkerende) klanten met een lach op hun gezicht zien vertrekken in een van onze luxe short lease auto’s. Een zakelijke lease auto leasen? Kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen of Almere.

De voordelen van zakelijke shortlease bij Diks

Bij zelfstandig ondernemen komen veel risico’s kijken. Daarom hebben wij voor alle zelfstandig ondernemers, starters en zzp’ers, die niet vast willen zitten aan een jarenlang leasecontract, de perfecte oplossing: Een Shortlease contract bij Diks Autoverhuur. Kies een auto, bus of vrachtwagen naar keuze en rij de weg op met een brede glimlach op jouw gezicht.

  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Na 30 dagen dagelijks opzegbaar
  • Geen vaste looptijd
  • Profiteer van zeer scherpe tarieven
  • Een ruime keuze in modellen
  • Een ophaal- en brengservice voor zakelijke klanten
Over onze shortlease service

Als je een auto bij Diks Autoverhuur least, dan kan je ervan uitgaan dat je probleemloos de weg op kunt. Je kunt de auto voor het binnen en buitenland gebruiken. Wees niet bang voor problemen wanneer je met pech langs de weg staat. Door onze 24/7 pechhulp zal het probleem ter plekke verholpen worden, of zorgen wij voor direct vervangend vervoer. Dit geldt ook voor de pechhulp in Europa.

Vragen over ons shortlease aanbod, over een van onze leaseauto’s of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk antwoord kunnen geven op al jouw vragen. Of nog gezelliger, je kunt ook altijd langskomen bij een van onze locaties in Amsterdam, Almere of Amstelveen!

Mocht je extra shortlease informatie willen over Diks Autoverhuur, dan kan je altijd onze algemene voorwaarden of privacy policy doorlezen.