Shortlease

Heb je voor een periode van 30 dagen of langer vervoer nodig en ben je op zoek naar een contract dat langer doorloopt dan één maand? Dan biedt Diks Autoverhuur een oplossing, namelijk shortlease. Met deze optie kan je een auto met de beste voorwaarden leasen voor een periode van 30 dagen of langer. Zodat jij als ondernemer niet vast zit aan een langlopend leasecontract.

Vraag offerte aan
  • Na 30 dagen, dagelijks opzegbaar
  • Landelijk dekkend netwerk
  • Mobiliteitsoplossing op maat
  • Afleveren en ophalen op locatie

Shortlease

Shortlease is een ideale oplossing wanneer je niet te lang aan een leasecontract vast wilt zitten, maar wanneer een maand huren te kort is. Wat voor voertuig je ook zoekt, voor shortlease kun je terecht bij Diks. Zo kun je bij ons terecht voor onder meer bestelbussen, personenbussen, koelwagens en personenauto’s. Wat je ook wilt, er zit altijd een passend model tussen één van onze shortlease voertuigen.

In talrijke situaties biedt shortlease een uitkomst, bijvoorbeeld als voorloopauto, bij seizoenswerk of voor zelfstandig ondernemers of starters zonder jaarrekening. Daarom is Diks de juiste partner op het gebied van shortlease. Met shortlease profiteer je van een hoop prettige voordelen. Waar je ook heen gaat, op Diks kun je vertrouwen.

Maatwerk

De shortlease van Diks zorgt ervoor dat je voor een langere periode kunt huren. Zo lease je met het shortlease programma van Diks voor een periode vanaf 30 dagen of langer. Waarbij je na 30 dagen dagelijks kan opzeggen. Zo zit jij als ondernemer niet vast aan een langlopend leasecontract. Wel zo fijn!

Wijkt je mobiliteitsbehoefte af van de norm? Of heb je een speciaal verzoek en ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kun je bij Diks Autoverhuur terecht. Laat een terugbelverzoek achter en we bespreken graag de mogelijkheden. Wij bieden je graag een super voordelige mogelijkheid om één of meerdere auto’s naar elk gewenst merk of model te leasen, voor een korte of lange periode.

Kijk voor meer informatie over zakelijk huren op: zakelijk huren.

Wat zeggen anderen?

Amsterdam City Swim

Diks is de logistieke partner van de Amsterdam City Swim.

"Diks levert jaarlijks een vrachtwagen en een aantal busjes waarmee wij al ons materieel over alle verschillende plekken verplaatsen. Ze leveren gloednieuwe bussen, zijn lokaal aanwezig, kennen hun klanten goed en ze leveren hele goede service.”

Mark van Beers (Productieleider ACS)