Maandhuur

Wanneer je op zoek bent naar een huurauto voor een maand, ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Wil je een maandje weg of staat jouw eigen auto in de garage? Wij bieden jou de ideale oplossing, want bij ons kun je een auto huren voor een maand voor een vriendelijke prijs.

  • Prijs op maat
  • 24/7 Pechhulp
  • Gratis annuleren
Bekijk voertuigen

Alle huurperiodes van 30 dagen of langer zijn op aanvraag. Zo ontvang je altijd een prijs op maat. Wil je een auto huren bij Diks Autoverhuur? Kies dan voor een offerte aanvraag zodat wij de kosten voor jou kunnen berekenen.

All-in tarieven

Als je voor Diks Autoverhuur kiest, dan zijn de prijzen all-in. Dit betekent dat het aantal vrije kilometers, de BTW en verzekering zijn inbegrepen in de huurprijs. Het enige wat daar nog bij komt zijn de kosten voor eventuele extra’s. Daarnaast verhuren wij al onze voertuigen kilometervrij vanaf zeven dagen of meer. Dit wil zeggen dat je geen extra kosten hebt voor de gereden kilometers als je een maand een auto bij ons huurt. En wanneer je de auto komt ophalen, profiteer je altijd van een volle tank zodat je niet langs de weg komt te staan. Mocht je toch in een situatie komen waarin uw auto bijvoorbeeld niet meer start, dan hebben wij een 24/7 pechhulp die altijd zorgt voor een oplossing.

Heb je jouw auto al een maand en zou je de huurperiode graag verlengen? Dat kan! Neem telefonisch contact op met de vestiging waar je jouw voertuig hebt opgehaald. Zij kijken direct of de huurperiode kan worden verlengd.

Onze voertuigen

Wil je een auto huren op lange termijn? Dan zal je door ons ruime aanbod zeker een mooi voertuig vinden. Wij hebben naast personenauto’s ook vrachtwagenskoelwagensautotransporters en invalidebussen. Wanneer je een voertuig huurt bij ons kun je ervan uitgaan dat je een veilige en kwalitatieve auto zult huren. Alle auto’s, bussen en vrachtwagens worden wekelijks gecheckt voor onze ervaren monteurs. Daarnaast zijn onze auto’s nooit langer dan drie jaar oud. Veilig de weg op! Door onze jarenlange ervaring zien wij onze (terugkerende) klanten telkens weer met een lach op hun gezicht vertrekken in een van onze voertuigen. Goedkoop een auto huren of leasen? Bij Diks zit je altijd goed!

Auto huren voor meerdere maanden

Van plan om voor langere tijd op pad te gaan? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare auto voor een goede prijs. Ook voor langere periodes dan één maand verhuren wij onze voertuigen. Heb je jouw auto al een maand en zou je de huurperiode graag verlengen? Dat kan! Neem dan telefonisch contact op met de vestiging waar je jouw voertuig hebt opgehaald. Zij kijken direct of de huurperiode kan worden verlengd.

Over onze service

Wanneer je een auto wilt huren voor een langere periode, dan zal je op onze website zeker een mooie auto vinden die voldoet aan al jouw wensen. Naast de huurmogelijkheden kun je onze auto’s ook leasen of shortleasen. Voor meer shortlease informatie over ons shortlease aanbod kun je altijd terecht op onze website. Daarnaast kun je contact met ons opnemen via de contactpagina of gezellig langskomen bij een van onze locaties in Amsterdam, Amstelveen of Almere.

Voor aanvullende informatie kun je ook altijd onze algemene voorwaarden bekijken. Heb je interesse om een zakelijke klant te worden? Neem snel contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.