Daghuur

Wanneer je een auto wilt huren voor een dag, ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Bij ons kun je een auto huren voor een dag, bijvoorbeeld voor als je plotseling ergens heen moet. Je betaalt simpelweg de dagprijs + borg met pin of creditcard.

  • 100, 125, 150 of 400 km vrij per dag
  • Tarieven inclusief BTW en verzekering
  • 24/7 Pechhulp in Europa

Kosten van een auto huren voor een dag

Bij Diks Autoverhuur willen wij laten zien dat het huren van een auto geen lang proces hoeft te zijn. Huur een auto bij Diks Autoverhuur tegen een scherpe prijs. Wij hanteren voor iedere auto die we verhuren all-in tarieven. Dit wil zeggen dat het aantal vrije kilometers, de BTW en verzekering allemaal zijn inbegrepen bij de huurprijs. Het enige wat daar nog bij komt zijn de kosten voor eventuele extra’s en de totale toeslag van het aantal gereden kilometers bovenop het aantal vrije kilometers.

Het aantal vrije kilometers verschilt per tarief. Zo hebben we voor personenauto’s een 150, 200 en 400 km vrij dagtarief. We berekenen altijd het goedkoopste tarief op basis van het aantal gereden kilometers.

Bekijk personenauto's

Het wagenpark

Naast onze personenauto’s, kun je ook personenbussen, bestelwagens, verhuiswagens, koelwagens of zelfs vrachtwagens huren voor één dag. 

Erg handig wanneer je wilt verhuizen of wanneer je een nieuwe bank, kast of ander meubelstuk hebt gekocht. En wanneer je liever een aanhangwagen met of zonder huif wilt, kan dit ook. 

Je kunt natuurlijk een auto huren voor een dag wanneer je lekker met jouw vriend of vriendin er een dagje tussenuit wilt. Wanneer je een auto huurt bij Diks Autoverhuur, ben je verzekerd van een veilige auto die wekelijks wordt gecheckt door onze ervaren monteurs. Huur een auto en rij weg in een kwalitatieve auto van Diks Autoverhuur.

Bekijk voertuigen

Over onze service

Wil jij een auto huren in Amsterdam, maar heb je de auto maar voor een dag nodig? Bij ons kun je een goedkope auto huren of bus huren voor een dag. Kies je gewenste voertuig, vul de gevraagde gegevens in en je weet waar je aan toe bent. Reserveer je liever telefonisch? Geen probleem, neem dan contact op met jouw vestiging en we reserveren jouw voertuig graag via de telefoon.

Mocht je vragen hebben over onze voertuigen of over onze service, neem dan gerust contact met ons op zodat wij antwoord kunnen geven op jouw vraag. Je kunt ook altijd eventjes langskomen bij een van onze locaties of onze algemene voorwaarden doorlezen. Altijd een huurauto voor een vriendelijke prijs!