Bakwagen huren

Ontvang 10% korting op het huurtarief van een bakwagen.*

Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: MOVEDIKS.

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Bekijk bakwagen

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een bakwagen duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op 5 van de meestgestelde vragen als het gaat om een bakwagen huren bij Diks.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.

Betrouwbare bakwagens

Een bakwagen, een lichte bestel/vrachtwagen met cabine en laadvloer, is ideaal voor het vervoeren van grote goederen van A naar B. Staat de bakwagen van jouw bedrijf stil en moet je dringend een bestelling afleveren? Of moet je zware meubelen verhuizen van je oude naar je nieuwe woning? Met een bakwagen van Diks vervoer je veilig en met gemak de gewenste lading.

Bakwagen huren met laadklep

Een bakwagen met laadklep is een must als je grote en/of zware producten wilt vervoeren. Bij Diks kun je altijd rekenen op een bakwagen met laadklep. Onze Mercedes 515 CDI (22m3) met laadklep huur je al vanaf € 141,- per dag, inclusief verzekering, 24/7 pechhulp en 100 km vrij rijden. Scan de QR code en bekijk de video om te zien hoe de laadklep van onze bakwagens werkt.

Bekijk instructievideo

Waarom bakwagen huren bij Diks?

Een veilige bakwagen huren? Bij Diks staan we voor je klaar! Wij hebben diverse bakwagens beschikbaar, die je voor een betaalbare prijs kunt huren. Bij Diks ben je altijd verzekerd van 24/7 pechhulp en rij je bij een huurperiode van tenminste 7 dagen geheel kilometervrij. Wil je onze bakwagen huren voor een klus in het buitenland? Geen probleem! Met onze bakwagens kun je namelijk door heel Europa rijden, zonder gedoe. Bekijk onze vele opties en extra’s om iedere klus zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.